Odesláno 6. března6. břez před 8 hodinami, Komár napsal:Asi už došla 3.1 a pomalu docházejí i "sedmičky", tak to kompenzují "šestkami" na skladě :-) Taky jsem si toho včera všiml.No, já bych za tím viděl aktuální problémy v námořní dopravě a paměťovou krizi 😀@Ivo Mašek Umí, to my tady přeci víme. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 17 hodinami17 hod Technice moc nerozumim, proto uz nejakou dobu sleduji toto zajimave a poucne forum, abych vedel, co me pri vymene ceka. Dnes byl „den D“ :)Pokud to nekoho zajima: dnes jsem dostal novy modem „Vodafone Station Wi-Fi 6“ (TG 3442 DE) - ten stary byl ch7465vf po UPC. Muj tarif je asi 50/5.A musel jsem uvolnit misto za pohovkou, protoze technik chtel vymenit jak zasuvku, tak kabel. Start - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod 50/5 se nabízí už jenom na dsl, jestli to je 50/5 na docsisu, tak to je tak 15 let dozadu, teď mají internet basic za tři stovky, rychlost 250/25 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 15 hodinami15 hod Stary pan, stary kram, stary tarif 😄Diky za info, objednam si balicek „Basic“. Start - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Jeden můj příbuzný začínal kdysi dávno na kabelovce s tím nejpomalejším a nejlevnějším internetem, tuším že snad 1000/256 kbit a postupně mu to v čase neustále automaticky zrychlovali, až teď naposled když se u něj byl v únoru, tak jsem naměřil 50/25 Mbit.takže @uzivatel zkus to přeměřit, je možný žeto budeš mít trochu rychlejší než si myslíš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 14 hodinami14 hod No hlavně s novým modemem je automaticky nová rychlost a nová, větší cena, ne? I podle toho se dá poznat stávající rychlost. Přece nebudeš platit tři stovky za takového šneka. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod 50/3 mám i já. Zadarmo k Vodafone TV naprosto v pohodě. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 13 hodinami13 hod Pokud to nekoho zajima: dnes jsem dostal novy modem „Vodafone Station Wi-Fi 6“ (TG 3442 DE)Station TG 3442 DE není Station WiFi 6. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 12 hodinami12 hod Před hodinou, dad18 napsal:No hlavně s novým modemem je automaticky nová rychlost a nová, větší cena, ne? I podle toho se dá poznat stávající rychlost. Přece nebudeš platit tři stovky za takového šneka.Ne, v rámci výměny zastaralých zařízení se mění jen HW, žádné nastavení služeb se nemění. Na zakázkovém listě se doslova píše "Proaktivní swap". Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 12 hodinami12 hod No vidíš, mě když volali, že mi musí vyměnit starý modem za nový, že na mě už přišla řada a aby mi v budoucnu fungoval net tak mi změnili jak rychlost tak cenu, protože mám nový modem ke kterému patří i nové tarify i ceny. Takže dobrá práce slečny na lince.Podala to tak, že změna tarifu být musí. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.