Odesláno 6. března6. břez před 8 hodinami, Komár napsal:Asi už došla 3.1 a pomalu docházejí i "sedmičky", tak to kompenzují "šestkami" na skladě :-) Taky jsem si toho včera všiml.No, já bych za tím viděl aktuální problémy v námořní dopravě a paměťovou krizi 😀@Ivo Mašek Umí, to my tady přeci víme. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 1 hodinou1 hod Technice moc nerozumim, proto uz nejakou dobu sleduji toto zajimave a poucne forum, abych vedel, co me pri vymene ceka. Dnes byl „den D“ :)Pokud to nekoho zajima: dnes jsem dostal novy modem „Vodafone Station Wi-Fi 6“ (TG 3442 DE) - ten stary byl ch7465vf po UPC. Muj tarif je asi 50/5.A musel jsem uvolnit misto za pohovkou, protoze technik chtel vymenit jak zasuvku, tak kabel. Start - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod 50/5 se nabízí už jenom na dsl, jestli to je 50/5 na docsisu, tak to je tak 15 let dozadu, teď mají internet basic za tři stovky, rychlost 250/25 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 30 minutami30 min Stary pan, stary kram, stary tarif 😄Diky za info, objednam si balicek „Basic“. Start - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.