Odesláno 26. listopadu 2025 26. lis 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 26. listopadu 2025 26. lis Nevytahuj se, že máš přeplatek jako jo :-) Už trochu posun.Když chci kliknout na Dalších 10 Vyúčtování a nebo na Stáhnout Vyúčtování v XLS, tak to vždy spadne. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 26. listopadu 2025 26. lis Kolik tam máš služeb za takový prachy? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 26. listopadu 2025 26. lis Normálka, rodinná správa, tj. čtyři mobily a net. To jsi to měl vidět ještě s VTV a nebo před retenčním oddělením. To byla teprve děsivá částka za měsíc.Ani v mobilní appce to nějak nešlape. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 26. listopadu 2025 26. lis Já si otevřu poslední 3 vyúčtování z app Můj Vodafone i Můj Vodafone+ bez problémů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 2. prosince 2025 2. pro Tak už to jde. Asi nějaký zákus. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 2. prosince 2025 2. pro Centrum péče Dnes jsem to ověřoval a u některých zákazníků se starší Vyúčtování nemusela načítat, před pár dny jsme tuto chybu opravili. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 7. prosince 2025 7. pro kdyby náhodou nejde přihlášení na webu ani apce Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 7. prosince 2025 7. pro Taky jsem to zrovna zjistil. Po dlouhé době něco chci udělat a zrovna to nejde... Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 7. prosince 2025 7. pro Už zase... chtěl jsem zjistit stav jedné služby... Nemám slov už 🤦 Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.