November 26, 2025Nov 26 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
November 26, 2025Nov 26 Nevytahuj se, že máš přeplatek jako jo :-) Už trochu posun.Když chci kliknout na Dalších 10 Vyúčtování a nebo na Stáhnout Vyúčtování v XLS, tak to vždy spadne. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
November 26, 2025Nov 26 Kolik tam máš služeb za takový prachy? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 26, 2025Nov 26 Normálka, rodinná správa, tj. čtyři mobily a net. To jsi to měl vidět ještě s VTV a nebo před retenčním oddělením. To byla teprve děsivá částka za měsíc.Ani v mobilní appce to nějak nešlape. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
November 26, 2025Nov 26 Já si otevřu poslední 3 vyúčtování z app Můj Vodafone i Můj Vodafone+ bez problémů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
December 2, 2025Dec 2 Care Centre Dnes jsem to ověřoval a u některých zákazníků se starší Vyúčtování nemusela načítat, před pár dny jsme tuto chybu opravili. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
December 7, 2025Dec 7 kdyby náhodou nejde přihlášení na webu ani apce Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
December 7, 2025Dec 7 Taky jsem to zrovna zjistil. Po dlouhé době něco chci udělat a zrovna to nejde... Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
December 7, 2025Dec 7 Už zase... chtěl jsem zjistit stav jedné služby... Nemám slov už 🤦 Basic Basic+ - - Brno