December 7, 2025Dec 7 Author Laděj poslední detaily ...... klíd 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
December 8, 2025Dec 8 appka už jede Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
June 25Jun 25 Nemohu se přihlásit do Můj Vodafon. Nechala jsem si smazat účet, s tím, že už to půjde a stále to nejde - Error - zablokováno- Můj mail L.8@seznam.cz. Děkuji za vyřízení. U Vodafonu jsem už řadu let, nerada bych teď od něj odcházela. Start sLimitem S Základní Vodafone Station WiFi 5 televize, internet, mobil Cheb
June 25Jun 25 @Lydie zde vám s tímto nikdo nepomůže. Je nutná návštěva pobočky případně hovor na infolinku Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
June 26Jun 26 Já jsem se nemohl přihlásit do mobilního Můj Vodafone včera (25.6.). Psalo mě to, že se něco pokazilo a že mám na Vodafone poslat číslo chybové hlášky. Já sem to číslo schválně napíšu., bylo fakt ohromně dlouhý: b5852218-00cd-47a4-9867-6b8bf0a81b03.Tož večer odesláno, a po několika minutách opět funkční. Premium+ sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
June 26Jun 26 Care Centre @Lydie Pěkný den, váš e-mail není pro přihlašování zaregistrovaný. Je tedy potřeba provést novou registraci. Návod najdete podrobně popsaný na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/pripojeni-sluzeb-k-emailu/ . Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice