Odesláno před 23 hodinami23 hod Centrum péče @jezevcik8475 Reklamaci je možné uplatnit pouze písemně - poštou nebo přes online reklamační formulář. Pokud jste tedy s někým mluvil telefonicky, nejednalo se o podání reklamace. Samozřejmě bez ohledu na to není správně, že vám kolegyně nezavolala, pokud jste na tom byli domluveni, za to se omlouvám a chápu, že jste z toho zklamaný. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 23 hodinami23 hod A co přes datovou schránku? Šlo by to? - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 22 hodinami22 hod Takže chápu to tak, že jsem byl operátorkou přiveden na omyl, neboť mě nebyla informace ohledně podání reklamace , včetně jejího postupu sdělena správně a byl jsem uveden v omyl. Pouze sdělila, že to zadává do systému" jako reklamaci". Tudíž jsem dostal nepravdivé, dezinformační informace, které si protiřečí s tím, jak jste zde uvedl: "Reklamaci je možné uplatnit pouze písemně - poštou nebo přes online reklamační formulář" .Tento postup, který zde uvádíte mě vůbec nebyl sdělen. Předpokládám, že je tedy správný.Když to shrnu, tak informace od každého operátora jsou skutečně různorodé, ne zcela jednotné a věrohodné.K vyjádření k situaci ohledně "že jsem zklamaný", jak jste zde uvedl.Kdybych jednal, spolupracoval s obchodním partnerem, který něco slíbí a zároveň nedodrží, věřil by jste mu?před 28 minutami, Medvěd napsal:A co přes datovou schránku? Šlo by to?Ano, jde to poslat. A zároveň je to považováno za doručené! Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Odesláno před 2 hodinami2 hod V 6. 12. 2025 v 12:18, tomus napsal:ČTÚ by měla být jako poslední možnost, v prvé řadě je potřeba to řešit přímo z Vodafonem.Člověk by s Vodafonem i rád něco vyřešil, ale je to prakticky nemožný úkol. :) Buď dostávám zavádějící informace, nebo si mě přehazují jako horký brambor se slibem, že se v průběhu dne ozvou. Samozřejmě se nikdo neozve. Takže následuje minimálně 10 minut čekání na lince, vysvětlování celé situace od nuly a výsledek žádný.Další perličkou je rychlost. Poprvé se ozvali po 20 dnech od podané reklamace a až pak po dalším týdnu (!) to někdo záhadně zpracoval, ale bez toho, abych měl něco v ruce. Vrcholem všeho ale je, když mi tvrdí, že smlouvy najdu v samoobsluze Můj Vodafone. Chtějí je po mně podepsat, ale ony tam prostě nejsou. Operátor je v systému vidí, ale tvrdí, že nejsou aktivované. Argumentuji logicky: rád je aktivuji (podepíšu), ale chci napřed vědět, co podepisuji, když jsou logicky vygenerované. Přece nebudu podepisovat zajíce v pytli. Třešničkou na dortu je, že zadaný požadavek se záhadně po pár hodinách sám uzavře bez výsledku. Takže pak musím sám pátrat, proč to vlastně bylo uzavřené.Dneska jsem byl na lince půl hodiny, včera 10 minut a řešení stále žádné. Myslím si, že v mém případě je ze strany Vodafonu určitě spousta věcí ke zlepšení. Upřímně, mít znovu funkční službu po 27 dnech reklamace by byl vlastně úspěch. Každý normální spotřebitel už by si dávno našel jiné řešení. Takže asi tak, no. - - ALLinONE - Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Ano, mohu potvrdit, že takto to skutečně u nich je. Při jednání s nimi mám vždy pro jistotu veškerou komunikaci monitorovanou, aby se později předešlo případnému nedorozumění, jelikož i já také dostávám zcela nepravdivé a lživé informace. Vzkaz pro Pepe:: "Více ale tuto problematiku zmiňuji v jiném fóru, kde mě můžete napsat, poslechnout si i podcast, který určitě stojí za pozornost". Odkaz najdete na netu, stačí zadat "jezevcik8475 podcast",.A ještě jedna věc. Máte pravdu, někdy skutečně jediná cesta je ta, předat danou záležitost přímo ČTÚ. Super Super Základní Zyxel VMG8623 Kroměříž
Odesláno před 19 minutami19 min Tak tohle už je posedlost 🤣 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.