October 30Oct 30 Spíš to neřeší hromadně jako nějaký problém, ale ten kdo se ozve. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
October 30Oct 30 Já se ozval několikrát a nic Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
October 30Oct 30 Sepsat to, eventuálně přiložit co je kde vidět - v samoobsluze / v HBO a zadat na https://tam.je/forum Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
October 30Oct 30 I to jsem už dělal 🤔POsláno na reklamace, pro jistotu jsem tam i zavolal......opět jsem musel vše vysvětlit, protože nikde nemají a nevidí záznam o tom že jsme již něco řešili.....pán na druhé straně se snažil ze mě udělat idiota, tak mě raději přepnul na kolegyni která si to opět vše vyslechla a dělala standartní kolečko co se již dělala. Stále něco konzultovala......No a řekla že by již žádný problém neměl být jelikož kauza HBO je vyřešená.....přesto opět poslala požadavek technikům Tak nevím..... Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
October 30Oct 30 Author tak nevím já jsem dnes volal ,prý za to může HBO. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
October 30Oct 30 A co jiného jste čekal? Jako by za něco mohl někdy Vodafone. Bohužel často tu slyšíme, že za to může ta druhá strana atd. Sebereflexe nulová. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
October 30Oct 30 před 11 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:Standardně změna probíhá během chvilky (píšu z vlastní zkušenosti). Pokud se vám po změně plánu na HBO Premium přes stránku Vodafone Předplatné+ změna nepropsala do účtu HBO, tak je určitě nejlepší, když nám to nahlásíte telefonicky na 800770077 nebo nám můžete vše popsat (klidně i se screenshoty) do zprávy přes https://tam.je/forum. A my to předáme k opravení.@Ondra - Vodafone A mám to sepisovat, když jsem minulý týden volal, tento týden ve středu mi kolega přislíbil předání k dalšímu řešení a zatím se nikdo další neozval? Kdy je správný okamžik k eskalaci? 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
October 31Oct 31 pro info ať víte:volala mi paní z Vodafone a hned na začátku jestli souhlasím že telefonát bude nahrávaný...říkám proč ne .Že se radili a jestli tedy mohu to a to udělat. Tak jí říkám proč to mám dělat když jsme to dělali spolu včera s ní a to samé i s kolegy minulý týden??? strašně se divila. Jestli tedy můžu vše nafotit a poslat, říkám to už jsem dělal 2x a tedy udělám to tedy znovu potřetí . Můžete si přeci přehrát telefony co se mnou vedete.?!Jediná změna po týdnu je že veškeré fotky jsem posílal na email paní . :-) Takže tak. Prý se tedy na to znovu kouknou Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
October 31Oct 31 No, zjevně se to řeší systematicky, to nemůžu říct.Koukám, že můj postup - tedy přepnutí zpět na standard a tím si snad odemknout další pokus za měsíc - je asi to nejrychlejší, co šlo udělat 😂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6