October 24, 2025Oct 24 V 23. 10. 2025 v 17:23, kautskym napsal:Tak doporučím počkat, asi to mění hodně zákazníků. Na změnu je 24 hod.Tak nic, magických 24 hodin nezabralo. Už jsem volal do VF, přepral Tobiho, tak snad se to řeší 😄 Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
October 24, 2025Oct 24 Author Ja to samé taky Standard .Voláno na VF a kontaktovano HBO.Jenom sii to pŕehazují ten problem. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
October 24, 2025Oct 24 To je divné aktivoval jsem to cele rodině a všude se to propsalo ihned Ja tu změnu dělal na PC nevim jak ostatní Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
October 25, 2025Oct 25 Author před 9 hodinami, Pavel m napsal:Ja to samé taky Standard .Voláno na VF a kontaktovano HBO.Jenom sii to pŕehazují ten problem.To jsem zvědavý co s tím dělat.Nejdříve kontaktovano HBO ,tak samořejmě nic .Je to věc Vodafone ,ta má nastarosti učty .Tak voláno ,tak 10 minut hledání a tak nic .Prý aplikace třetí strany .Tak Vodafone dává ruce od toho pryč ,a HBO to hájí na Vodafone. Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
October 25, 2025Oct 25 před 29 minutami, Jenda055 napsal:Já to měl aktivní včera za dvě minuty.před 8 hodinami, Pavel m napsal:Ja to samé taky Standard .Voláno na VF a kontaktovano HBO.Jenom sii to pŕehazují ten problem.před 8 hodinami, Pavel m napsal:Ja to samé taky Standard .Voláno na VF a kontaktovano HBO.Jenom sii to pŕehazují ten problem.Mám to úplně stejně....oni sami neví co mají dělat a kde je problém. Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
October 25, 2025Oct 25 Dobrý je, že v tom nejsem sám. Že by mě to uklidnilo, to říct nemůžu 🙂před 13 hodinami, kautskym napsal:To je divné aktivoval jsem to cele rodině a všude se to propsalo ihnedJa tu změnu dělal na PC nevim jak ostatníVe webové aplikaci.Zkusil jsem ještě udělat pokus a přepnout to zpět na Standard - to ale jen oznámilo, že teda ke dni obnovy dostanu zpět Standard a šmidra - další kouzla se dělat nedají, další možnost změny se mi objeví patrně až ke dni obnovy, tedy k 23.11.2025. Takže tudy cesta taky nevede 🙂 Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
October 25, 2025Oct 25 Author ono by to chtělo nějaké vyjádření od Vodafonu .A ne jenom tu odpověd : aplikace třetí strany . Cable+ 2000 BezLimitu L ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
October 25, 2025Oct 25 Volal jsem v pátek, na odpověď prý mají 2 dny, nevyznělo to jako pracovní, takže zítra bych měl mít nějakou odpověď. No a nebo pokud jsou to pracovní dny (což bych nepovažoval za pohoršující), tak v úterý.No a v nejhorším 23.11. se mi to přepne u Vodafonu na tarif Standard a budu moct udělat další pokus 😄 Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
October 26, 2025Oct 26 tak jsem dělal kontrolu a ze 4 Televizí se změna propsala jen u 3 TVNyni volano na Vodafone, a zadali pozadacek na opravu Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
October 26, 2025Oct 26 No sláva, měl jsem z té 100% úspěšnosti trochu mindrák 😁 Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6