Odesláno před 6 hodinami6 hod Spíš to neřeší hromadně jako nějaký problém, ale ten kdo se ozve. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Já se ozval několikrát a nic Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Sepsat to, eventuálně přiložit co je kde vidět - v samoobsluze / v HBO a zadat na https://tam.je/forum Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod I to jsem už dělal 🤔POsláno na reklamace, pro jistotu jsem tam i zavolal......opět jsem musel vše vysvětlit, protože nikde nemají a nevidí záznam o tom že jsme již něco řešili.....pán na druhé straně se snažil ze mě udělat idiota, tak mě raději přepnul na kolegyni která si to opět vše vyslechla a dělala standartní kolečko co se již dělala. Stále něco konzultovala......No a řekla že by již žádný problém neměl být jelikož kauza HBO je vyřešená.....přesto opět poslala požadavek technikům Tak nevím..... Bez kabelu Naplno 5G Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Asi tě nemají rádi!☹️ Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno před 21 minutami21 min Autor tak nevím já jsem dnes volal ,prý za to může HBO. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.