Odesláno před 13 hodinami13 hod Centrum péče Ty stále nepřečtené zprávy jsem s kolegy probíral, je to v požadavcích na prověření a opravu, nicméně chvíli to potrvá...@kautskym Vstup do Happy běžně funguje, takže pokud vám to pro nějakou službu nejde a ani přeinstalování nepomohlo, bude potřeba to řešit přímo k té konkrétní službě (číslu / internetu / tv). Buď můžete zavolat na *77, nebo nám pošlete podrobnosti přes https://tam.je/forum (připište prosím, co jste vyzkoušel a že to nepomohlo). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Tohle na mě působí hodně zmatečně.Na hlavní stránce mi svítí červená dlaždice vyúčtování a je tam uvedeno, 33 CZK. Zaplaťte do 22.2.2026.Když to rozkliknu, je v horní části opět červeně - Zaplaťte vyúčtování a je tam tlačítko Zaplatit. Avšak dole svítí leden 2026, 33 Kč a zeleně neplaťte.Když to rozkliknu, jsou připraveny údaje pro platbu, ale není aktivní tlačítko zaplatit hned, protože je částka nižší jak 120 Kč.Nejde v aplikaci nastavit, aby takové částky, resp. cokoliv pod 120 Kč nenabízelo k úhradě?Očekával bych něco jako Vaše vyúčtování - nedoplatek 33 Kč není nutné hradit. Částka bude převedena do dalšího období.Dvakrát je zákazník červeně informován o nutnosti uhradit vyúčtování a až v posledním kroku zjistí, že to pod 120 Kč vlastně nelze. Resp. šel by zadat ruční příkaz v bankovnictví na danou částku. Upraveno před 13 hodinami 13 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Centrum péče To je dobrý podnět, moc díky za podrobný popis, pošlu kolegům :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Ondra - Vodafone děkuji mockrát zkusil jsem dnes reinstal po třetí a už to funguje Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.