Odesláno před 12 hodinami12 hod U této aktuální verze, i když mám nastavené telefonní číslo, které se má objevovat při vstupu do aplikace, tak se objevuje úplně jiné, než to nastavené. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor @Ivo Mašek když se do aplikace podíváš dnes, máš zprávy stále přečtené, nebo tam opět svítí dvojka? Mně se včera na tabletu podařilo obě zprávy přesunout do Přečtené, nesvítilo číslo a dnes jsem opět tam, kde předtím. Zase svítí dvě nepřečtené zprávy. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod U obálky vpravo nahoře je prázdno. Počet nepřečtených zpráv se neobjevil (což je v pořádku, neb jsem je přečetl včera).Už se také objevilo i vyúčtování. Takže suma sumárum - zatím spokojenost. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 59 minutami59 min Autor Tohle je fakt komedie.Sledujte čas, datum a procenta baterie v horním řádku9:55 se přihlásím, jsou tam 2 nové zprávy.Obě si rozkliknu a v nepřečtené není nic.Obě jsou v přečtené. Počkám, dělám něco dalšího a v 10h se opět podívám do aplikace.Opět svítí 2 nové zprávy.A jsou opět nepřečtené. Upraveno před 58 minutami 58 min uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.