Odesláno před 20 hodinami20 hod Autor Když přišla e-mailem faktura s vyúčtováním, tam není QR?Nebo v aplikaci / na webu po rozkliknutí faktury s vyúčtováním? Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Nelze stáhnout faktura. Ale ve staré app můj Vodafone byl QR kód přímo v aplikaci. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod Autor Já si poslední fakturu otevřu v původní starší aplikaci i v nové. QR tam však nevidím. Zřejmě tím, že mám přeplatek. Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod @Ondra - Vodafone vse funguje po aktualizaci. Dekuju Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 18 hodinami18 hod Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikace Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 17 hodinami17 hod Autor Má cenu se v Google Play přidat do testování beta verze, nebo ne? Komu se to pak hlásí, udělá se s tím něco dřív než to psát sem a to se pak předává dál? P.S. Zprávy mám už dokonce dvě. Nově je tam Roaming na den. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 15 hodinami15 hod před 2 hodinami, mrzic napsal:Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikaceUž je to v pořádku. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Mám v3.1.0 a teda stále přetrvává:Anglické pokyny na otisk prstu Dvě nepřečtené zprávy Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.