Odesláno pátek v 15:21 5 dní Postřehl jsem tuto novou možnost platby. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno pondělí v 14:26 2 dny koukám, že už to taky ukazuje na první pohled konečnou cenu po slevě 😊 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno pondělí v 15:44 2 dny Autor To by mě zajímalo, proč se na mém screenu v horní řadě vyúčtování nevleze 2026, ale zobrazuje se jen 202 Že ty máš nějakou beta verzi? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pondělí v 16:33 2 dny 3.12.2 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno pondělí v 17:00 2 dny Autor To máme stejnou verzi. Přesto na našich screenech je několik rozdílů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pondělí v 17:57 1 den máš nějakou menší obrazovku, tak je to tam víc namačkaný 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno včera v 05:501 den Autor Ok, 202 vs 2026 beru.Ale co jiný text - u tebe Aktuální útrata, u mě to není? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 06:251 den no já mám tu giga kombo slevu, tak ten horní chlívek asi může bejt trochu jinej 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno včera v 14:351 den Autor V 24. 4. 2026 v 13:48, Ondra - Vodafone napsal:Ještě jsem požádal o prověření, zda nejde o chybně odeslané zprávy, protože na důvod jejich odeslání jsme zatím s kolegy nepřišli.Jak to dopadlo?Zpráva přišla i dnes.A proč přišlo dnes i toto? Po několika měsících používání nové app?Nemáte tam nějakého šotka, co posílá mylné zprávy? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče @Technikus Zatím nemám žádné zprávy k tomu, díky moc za poslané příklady, předal jsem je. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.