Odesláno 29. ledna29. led Centrum péče @Slamb Předal jsem nadřízenému kolegyně, aby se o to postarali. Díky za upozornění. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno včera v 16:281 den Autor Proč taková řekl bych i důležitá informace není nikde v app Můj Vodafone+?Klikám sem tam, detaily služby internet a toto tam nikde nevidím. Náhodou jsem se přihlásil do webové Samoobsluhy a tam se mi to zobrazilo.Očekával bych, že s touto informací by klidně mohla přijít i notifikace z app.Nebo je nutno si někde něco povolit, jako informace o výpadcích a odstávkách? Upraveno včera v 16:301 den uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Nefunguje Vodafone Happy Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 6 hodinami6 hod Mě Happy funguje, v aplikaci na mobilu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 6 hodinami6 hod Ukazuje mi to došlo k problému s přihlášením jinak ostatní vse ok Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 5 hodinami5 hod Centrum péče @Technikus Mobilní aplikace aktuálně umí zobrazit právě probíhající výpadek či údržbu, a to přímo na hlavní stránce appky Úvod v části Přehled na "široké dlaždici", pokud máte zobrazenou dotčenou službu (pevný internet). Běžně tam je uvedeno "bez výpadku". Do budoucna určitě zvažujeme další možnosti i pro appku. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.