Odesláno středa v 13:56 2 dny Autor Co to eventuálně zobrazuje na webovém Můj Vodafone? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 19:56 2 dny @Ondra - Vodafone obrazky zde... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno čtvrtek v 05:49 2 dny Autor Máš taky verzi app 3.4.1?Já tam tato chybná tlačítka u příslušenství k PS5 ani v kolotoči nemám. Upraveno čtvrtek v 05:50 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 14:16 1 den Jj 341 z prosince mi to ukazuje. Mam android 12. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 16 hodinami16 hod Centrum péče @bobis Na detail průběžné útraty se zeptám. Stav částky k zaplacení (pro vystavená Vyúčtování = minulá zúčtovací období) se aktualizuje nejpozději po připsání platby u nás, v případě platby kartou to je nejrychlejší, ale přesto to může nějaký čas trvat (nejpozději 24 hodin). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.