Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Když přišla e-mailem faktura s vyúčtováním, tam není QR?Nebo v aplikaci / na webu po rozkliknutí faktury s vyúčtováním? Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Nelze stáhnout faktura. Ale ve staré app můj Vodafone byl QR kód přímo v aplikaci. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Já si poslední fakturu otevřu v původní starší aplikaci i v nové. QR tam však nevidím. Zřejmě tím, že mám přeplatek. Upraveno před 9 hodinami 9 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod @Ondra - Vodafone vse funguje po aktualizaci. Dekuju Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 6 hodinami6 hod Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikace Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Má cenu se v Google Play přidat do testování beta verze, nebo ne? Komu se to pak hlásí, udělá se s tím něco dřív než to psát sem a to se pak předává dál? P.S. Zprávy mám už dokonce dvě. Nově je tam Roaming na den. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 2 hodinami, mrzic napsal:Nepřečtená zpráva je pořád nepřečtená po aktualizaci aplikaceUž je to v pořádku. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Mám v3.1.0 a teda stále přetrvává:Anglické pokyny na otisk prstu Dvě nepřečtené zprávy Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.