Odesláno před 8 hodinami8 hod @bnone Zrychlení na maximum tam je, když se vejde do aplikace, tak záložka Úvod, nalezneš tam widget s tvým číslem, pod tím vyúčtování a pod tím widget Rychlost dat u mě 10 Mb/s a pod tím šedivě ,,zbývá 4 zrychlení,,. Ale mám v účtu další 3 čísla a není to u každého. Přepínat mezi službami lze swajpováním doleva, doprava po tom horním widgetu s číslem.Jen co mě mrzí aktuálně útrata za vyúčtování nesedí a když to rozkliknu objeví se částka ale ta stará vyšší před měsícem. Nejsou tam rozepsané služby u aktuální útraty na každou službu a číslo zvlášť jako u staré aplikace. - Snad půjde platit Apple Pay vyučtování jako u staré aplikace.@bnone On to možná je ještě nedodělek ale zatím slušný nedodělek, je svižný a obsahuje toho docela již dost. Jen proto v tiskové zprávě Vodafone psal, že nějakou dobu pojedou obě aplikace spolu. Nejspíše proto aby novou aplikaci odladili. Což je super. Jen nevím co tedy s tím budou dělat zákazníci Vodafone One, kteří přišli o svou aplikaci.U toho programu Vodafone Happy, by Vodafone mohl přidat možnost, souhlasíte s předáváním kontaktních údajů třetím stranám ano nebo ne. Nebo něco jako, můžeme vás s nabídkami kontaktovat telefonicky? - Třetí strana by buď získala od zákazníka souhlas nebo ne. A pokud by nezískala souhlas, hold by mohli maximálně napsat e-mail s nabídkou a kontaktním telefonním číslem v případě zájmu. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Netuším, jak vypadala ta Vodafone One, já se do ni nepřihlásil. Chápu tedy, že došlo jen k přejmenování, možná lehké kosmetice a je z toho Můj Vodafone+?Jistě tam budou nějaké drobnosti, ale základ aplikace by měl být snad v pohodě.Co nám nebude fungovat, není problém to nahlásit zde, nebo na tam.je/forum nebo v Obchodu Play nebo Apple Store k aplikaci. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod @Technikus Mluvím především o telefonu, ne TV a net. Pro telefonní číslo si nezobrazím ani nenastavím vůbec nic.A lítá to jen v rámci aplikace, jakmile to jde na web, je to pochopitelně stejné jako ve staré aplikaci.@bobis Já tam nikde nic takového nemám. Na Andoidu. IOS může být jiný.Pokud je to vědomý nedodělek, tak to tam mají napsat. Navrhuji dočasné přejmenování na Můj Vodafone- 🙂 Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno před 8 hodinami8 hod Jako on to úplný nedodělek nebude, ale tím, že nechají několik měsíců funkční i původní aplikaci, je jasné, že se počítá s chybami, které nešly zjistit během neveřejného testování. To je ale u všeho nového normální, až při veřejném fungování se ukáže i to, co dřív vidět nebylo. Teprve potom se aplikace i servery zatíží na maximum a doladí se drobnosti. Aplikace je úplně nová, postavená od základu, takže nějaké ty „poporodní bolesti“ prostě budou, stejně jako u nového iOS nebo Androidu. Nejspíš teď budou aktualizace vycházet častěji.Velké plus má ale Vodafone za to, že nechává běžet i původní verzi, aby předešel problémům. To jiné společnosti moc často nedělají, a tímhle krokem většině uživatelů ušetří spoustu nepříjemností.@bnone Já jsem s novou aplikací abnormálně spokojený. Dokonce když se v ní něco změní, projeví se to rychleji a během ani ne sekundy dorazí potvrzovací SMS. Možná je nová aplikace propojená i s novějšími interními systémy, což by bylo super, protože kolikrát na prodejně, než něco prodejci naběhne, tak ho člověk skoro lituje.Ale zatím tě nikdo nenutí využívat Můj Vodafone+ aktivně, klidně si nech obě aplikace v telefonu pro jistotu. U každé nové aplikace se prostě musí počítat s drobnými „poporodními problémy“@kautskym Zkus aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat. Mně to vyřešilo několik problémů. Je možné, že jsme ji stáhli ještě v ne zcela funkční fázi, takže v ní zůstaly drobné chyby. Po přeinstalaci by se to mělo srovnat. Upraveno před 8 hodinami 8 hod uživatelem bobis Doplnění odpovědí kautskému Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Aplikace je opravdu rychlá ale když přepnu ja jiny účet který spravuju tak mam toto A úplně všude jak v záložce služby Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod @bobis Ve vývoji sw jsem se pohyboval několik desítek let, jak probíhá vývoj a jeho počátky vím velice dobře.Ale...představ si třeba toto: Škodovka udělá velkou tiskovou konferenci na téma nového modelu auta. Auto se začne prodávat a lidé si v prodejně pochvalují, jak snadno lze točit volantem a šlapat na pedály. A pak někdo řekne, že je to pumprdentlich, protože to auto ještě nemá kola. A někdo na to řekne, že prostě při testování ještě nepřišli na všechny chyby, to je ve vývoji normální.Já tu aplikaci fakt nepoužívám na to, abych si v ní zálibně skroloval. Já ji používám na různé změny tak, jako u auta fakt chci, aby mělo kola. Bez toho je pumprdentlich.https://www.youtube.com/watch?v=qweGQRJ9tKw Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem bnone Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče @bobis Pro používání programu Vodafone Happy je nezbytné souhlasit s obchodními sděleními třetích stran, protože na tom je do velké míry program postavený (zobrazujeme vám nabídky od různých partnerů = třetích stran). Pokud takový souhlas ještě udělený nemáte, aplikace vás do programu nepustí a nabídne vám udělení souhlasu. Vaše osobní údaje s třetími stranami nesdílíme.Podrobně to je popsané v podmínkách na https://www.vodafone.cz/podminky/podminky-doplnkovych-sluzeb/podminky-programu-vodafone-happy. Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Ondra - Vodafone Odpověď doplněna Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor @bnone Ten tvůj příklad je naprosto skvělej. .Plno aut se prodává, objevuje v konfigurátoru, lze objednat do výroby, aniž by bylo dané auto na salonu ať už vystaveno, nebo se s ním dalo vůbec svézt. A lidem to nevadí. Udělají si svoji konfiguraci a počkají, co za několik měsíců obdrží. Objednají / koupí si něco, co neviděli, nevyzkoušeli apod. a nemají s tím někteří sebemenší problém. Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče před 2 hodinami, Technikus napsal:opět CZ aplikace s EN textem: App: Authentication with biometric dataDíky za info, jde o Android telefon, Samsung, předpokládám? Čili to vidíte stejně, jako když jste to psal k původní appce Můj Vodafone? Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Jde o stejnou chybu v původní aplikaci, i v nové Můj Vodafone +Původně Android 15, nyní už Android 16, přístroj Samsung a tyto hlášky jsou v EN, přestože systém je v CZ (telefon i aplikace). Upraveno před 7 hodinami 7 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.