Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Modem Commscope Arris CM3500

Doporučené odpovědi

Odesláno

pžesně tak

• Premium+, Super DSL
  • Super, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Poslední informace byla tuším že pro nefiremní zákazníky ho lze mít pouze k 2 Gb tarifu, momentálně jsou totiž nízké skladové zásoby, takže už ho nelze mít k pomalejšímu tarifu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Spíš jen pro firemní zákazníky.

Třeba tady z 19.12. a současně tady je uvedeno: "Místo modemu můžete využít také převodník Arris CM3500, za který si připojíte vlastní router. Převodník je aktuálně dostupný pro firemní zákazníky."

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
Odesláno

Pokud si o něj řeknete tak je velká šance, že jej dostanete. Nesmíte se nechat odpálkovat. Řešil jsem to v říjnu a odpověď byla "ne, nejsou vůbec dostupné a nevíme, kdy to bude lepší". Pár dní před Štědrým dnem jsem to řešil znova, tentokrát jsem si nechal změnit tarif na ten nový 2Gbit. Paní mi nabízela "ten za 120kč měsíčně" ale já jsem jí důrazně řekl, že mám zájem jen o ten převodník za dvacku, že jej mají v ceníků a na infolince (než mě přepojili dál) mi paní potvrdila, že už jsou skladem a dostupné takže by v to neměl být problém. Operátorka řekla, že požadavek zadá do systému, zkontroluje to a ozve se. Sice se už neozvala ale hned po svátkách mi přišla objednávka/smlouva na nový tarif a pronájem. V pondělí 29.12.2025 se ozvali z technického kvůli doručení toho převodníku a dovezli mi jej hned další den.

Netuším, zda operátorka nebyla informovaná nebo to pravidlo nevymáhají ale kývla na ten převodník bez zbytečných vytáček, řečí nebo snah mi ho rozmluvit. Jen mě upozornila, že musím mít router, na což jsem jí vysvětlil, že mám za tím vlastní síť takže jsem i Vodafone Station měl v režimu bridge. Taky dodávám, že u nás není v domě žádná optika od konkurence a DSL tu snad nabízí jen 100mbit takže nemusela mít strach kvůli tomu, že bych utekl ke konkurenci.

Záleží teda asi na koho narazíte. Já měl štěstí a ačkoliv byly svátky tak to zpracovali velice rychle. Pokud o něj máte zájem tak to doporučuji prostě zkoušet dál :)

• Super
  • Super+
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Tak to operátorka určitě nebyla pochválena 😃 těch převodníků je prý stále málo, sotva na pokrytí zájmu ze strany business zákazníků. Před tím Ultrahabem to bylo jediné zařízení k 2Gbps tarifu, teď už je situace jiná. Blbé je, že Ultrahub stále čeká na FW, kde bude opraven a zpřístupněn bridge mód. Dělá se na tom, ale prý do měsíce to nebude.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
  • Centrum péče

Aby se zde nešířily spekulace - převodníky Arris CM3500 jsou bohužel stále nedostatkové zboží a pro nefiremní zákazníky aktuálně vůbec nejsou k dispozici.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague