Odesláno pondělí v 12:27 1 den Tvl mě vždy fascinuje, jak si dokáže někdo vyložit to co napíšu úplně jinak, než bylo myšleno a vůbec by mě to nenapadlo 🤣 @homberg K tomu nedostatku se vztahovalo jen to, co v odstavci, kde jsi označen. Jelikož to nebylo ze začátku nijak omezené na rozdíl od zásob, jsme tam, kde jsme. A informace, že se čeká už několik měsíců na dodávku dalších převodníků mám taky z VF a nemám důvod těm lidem nevěřit.Víš, já se občas bavím s techniky, kteří chodí na instalace a servisy a operátory na THD Vodafone. A tohle jsou věci, které si "u piva" řeknete jako perličku, co kdo má ještě doma za muzejní kousky. Také tomu rozumím o trošku více, než BFU, takže i na mě se občas někdo obrátí s žádostí o radu, takže i když to k životu nepotřebuji, tak se snažím zůstat ve střehu a udržovat si základní přehled. No a taky mě ty technologie trošku zajímají. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 12:32 1 den Nedostatok modemov ma cela skupina Vodafone v Europe.. Commscope/Arris (rovnako ako dalsi vyrobcovia DOCSIS) nevyraba na sklad, ale serie/varky podla objednavok operatorov.. a nezacne vyrabat dalsiu seriu, kym nepride dostatocne velka objednavka.Neoficialny sivy trh (kde patri aj Werner, Normann a dalsi predajcovia) ma iba omrvinky, t.j. co zostalo z danej serie, ked ju operator neodobral celu. Upraveno pondělí v 12:37 1 den uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno pondělí v 17:22 1 den @homberg Já takovou a podobnou elektronickou veteš prodávám a klidně Markovi tu nedostupnost věřím - nechtěj ani vědět kolik věci vidím s dostupností někdy během 1Q26 a to ještě s otazníkem. A když to má v sobě ssd, tak je otazník i u ceny 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 2 hodinami2 hod našel jsem i u VDF na stránkách že to oficiálně píší že je to jen pro firemní zákazníky https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/pevny-internet-kabel-vlastni-modem/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.