Odesláno pátek v 13:08 1 den Centrum péče @jiri.mrazek Je to tak, tuto informaci jsem zde v tématu před časem zveřejňoval, s ohledem na nízké zásoby je do odvolání omezena nabídka převodníku a nabízíme ho pouze firemním zákazníkům k vybraným tarifům. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 15:08 1 den @jiri.mrazek muzes si jej koupit, ve vedlejsim vlakne je na prodej za 4k Upraveno pátek v 15:11 1 den uživatelem pavel87 Super - - Vodafone Station WiFi 5 Ova
Odesláno pátek v 17:13 1 den @Ondra - Vodafone Muzu se zeptat, proc je zasobovani prevodniky takovy problem? Protoze mate plne sklady jinych modemu? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 18 hodinami18 hod Hlavní brzdou zásob, bude ta dvacka za pronájem...😅 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 18 hodinami18 hod No, pokud byli lidé ochotni platit i víc - 70 / 100 / 120 Kč či kolik za jiný typ modemu a měli ho jen v bridge, tak by nemusel být problém ani pro Vodafone pronájem převodníku lehce zvýšit, ale nabídnout jej všem.Ale zřejmě nejde ani tak o peníze jak spíš o to, že je obecně převodníků málo. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Technikus Já bych to viděl i jinak, že dost lidí je líných, jak vši, jít a koupit si router. Když jsem měnil modem za převodník, tak hodinu předem mi volal technik, že jede, a jestli mám svůj router. Já jsem mu řekl, že mám Turris Omia, a proč se ptá, že je to snad jasné. No jak dojel tak říkal, jaké zažívá story k u T-Mobile, proto raději už volá předem. Problém je ten, ale není to problém T-Mobile, ale zákazníků, kteří aktivují novou službu. T-Mobile nabízí aktivaci s modemem (nevím, kolik chce za pronájem, jestli 70 korun nebo 100 korun) a druhou s modemem v bridge za 0 korun. No a prostě už měl asi 5 případů, kdy tam dojel s modemem v bridge a lidi na něj koukali, že potřebují vlastní router., a jelikož ta objednávka se musí stornovat, udělat nová s novou návštěvou přesto to ti zákazníci udělali. Než by prostě šli na Alzu, popřípadě, když nemají data do Datartu nebo Planea a koupili si router. Raději otravují a nechají jezdit lidi po zbytečných výjezdech. Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 17 hodinami17 hod Před hodinou, Jenda055 napsal:Hlavní brzdou zásob, bude ta dvacka za pronájem...😅Firemni zakaznici jsou zrejme solventnejsi, nez obycejni zakaznici. Tahle logika pokulhava. Tarify je to, oc tu bezi! :-( Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Tak já teda nevím, ale nejsem firemní zákazník. U nás není ani tarif 2000/400, ale jen 1000/60 a přesto jsem nikdy neměl problém si objednat hned na začátku na zkoušku FRITZ!Box 6690 a poté když mi neseděl, tak převodník. Pouze si platím několik let k domácím přípojce pevnou IPV4 adresu a teď je to asi vlastně nutnost, pokud chci Dual-stack. Tak asi to bude mé charisma při volání na infolinku. Tobi mě miluje. Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem Jenda055 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 12 hodinami12 hod Proč tomu Vodafone oficiálně říká převodník a ne modem, když to je modem? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 12 hodinami12 hod Ano je to modem, ale zřejmě se rozhodli použít stejné označení jako pro optický převodník ONT,Přeci jenom dnešní moderní kabelové modemy mají obvykle již standardně integrovaný router s Wi-Fi a tak to chtěli nějak odlišit, aby si to méně znalí uživatelé nepletli. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.