Odesláno před 8 hodinami8 hod @tomus v ceníku už tarif 2000/2000 je, dokonce dvakrát (Internet Ultra+ Fibre Lite za 699 a Internet Ultra+ Fibre za 799, plus 20 Kč za "Měsíční pronájem převodníku FTTH"). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Ano, dneska vyšel nový ceník, takže už jsou tam všechny novinky včetně toho nového DOCSIS modemu/převodníku, také za 20 Kč měsíčně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 8 hodinami8 hod Včera ještě nebyl a myslím, že ani dnes ráno. Žhavá novinka :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Ano i ne, v PDF je platnost od 25. 8. 🤣 Na web ho pověsili trochu se zpožděním. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod A už se to někomu objevilo na webu v místě jeho bydliště? Nebo to je zatím jen lákání? Protože já si včera volal ze zvědavosti a slečna na lince mi oznámila, že to u nás (Praha 15) bude odhadem tak za 2-3 měsíce. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Vztahuje se možnost mít vlastní modem/převodník i na vlastní xgspon sfp+ modul? - Super+ - - Praha 7
Odesláno před 2 hodinami2 hod před 5 hodinami, tomus napsal:Ano, dneska vyšel nový ceník, takže už jsou tam všechny novinky včetně toho nového DOCSIS modemu/převodníku, také za 20 Kč měsíčně.Už jsem utahanej, najdu až zítra. Ale to fakt dávaj ten modem za 20,- ?? Né, Že bych chtěl ušetřit 30,- ale ser.... ten novej, vysokej router s nožičkou. Pořád do něj pod stolem kopu 🤣 A jediné jak ho přidělat na stěnu stolu, mne napadlo tam navrtat 100mm šroub a za tu nohu pověsit. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor Ano, měsíční pronájem toho hloupého modemu je 20 Kč a toho tady někteří před pár měsíci kupovali za 200 eur. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Ano, pamatuji 🤣 https://www.techforum.cz/topic/63189-vlastn%C3%AD-modem/page/86/#findComment-477746Akorát je to pár měsíců, co mi ten router měnili a cca 4dny co jsem vyhodil origo krabici :( Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.