October 7, 2025Oct 7 neukazuje se tam, protože to je cetin, jinak by tam ověření dostupnosti na vodafonním webu ukazovalo ultra+ fibre lite za 699 🤔na mý adrese je to stejný, vodafone tu radši nabízí svůj internet bez uploadu, ze kterýho má asi víc, když je to jeho síť 🤑jo a z toho taky vyplývá, že na tý adrese neni dostupnej ultra+ fibre, ale jenom ultra fibre s polovičním uploadem, protože prostě cetin 🤐 - sLimitem S Extra - - Praha
October 7, 2025Oct 7 Děkuji za vysvětlení. Jako já nechci odejít od Vdf, ale nedává mi zatím jinou možnost.Takže až tu u nás třeba někdy bude Vdf optika, tak se mi zobrazí v nabídce na netu.Ale upload těch 100 je už dnes strašně málo, kor když jsou teď děti na střední a pořád něco někam nahrávají atd. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
October 7, 2025Oct 7 Na mé adrese je koax a Cetin a když si to vyhledám na Vodafone.cz, někdy mi nabídne 2000/400 koax jindy 2000/1000 optiku, vypadá to docela náhodně :) Klidně každej den jinak. A taky je rozdíl, jestli hledám jako firma nebo uživatel. Na firmě to nabízí Fiber. Edited October 7, 2025Oct 7 by Vulva Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
October 8, 2025Oct 8 u firmy i na mojí adrese vládne úplnej chaos, míchá se tam profi a domácí fibre internet na síti cetin 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha