Odesláno 3. srpna3. srp Tohle je aktuální seznam posledních aktualizací a verzí, nebo to někdo nějakou dobu neaktualizuje? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 4. srpna4. srp Centrum péče @tramin Pěkný den, podle popisu mi to nepřipomíná nic, co bych označil jako "funkci" nebo známou chybu. Doporučuji tedy zavolat kolegům na 800770077 a nahlásit to jako technický problém, případně nám to popište přes https://tam.je/forum. Díky.@Technikus Na stránce se nejedná o kompletní výčet všech aktualizací, jsou tam hlavně ty, které přinášely viditelné změny nebo měnily nějaké funkce. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 7. srpna7. srp Autor @tramin @Technikus po telefonické konzultaci s technickou podporou, byl vzdáleně zkontrolován set top box a jeho nastavení, nastavení i aktualizace v pořádku, bylo mi sděleno, že o problému ví, je způsoben poslední aktualizací a některé tyto boxy to nepobraly, bohužel zatím neví jak tento problém vyřešit a odstranit, byl mi dopručen upgrade na vyšší typ settopboxu , který údajně problém nemá, nebo není zaznamenán. Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno 7. srpna7. srp Čekal bych tak, že pracují na opravném SW/FW. Pokud ne, tak je zařízení v pronájmu - proč se tedy nevymění a aktualizace se na něm vypnou - zda-li to lze/neprovedou?Ale jinak je zajímavý ten obchodní trik s upgradem zařízení za vyšší řadu a tím i s vyšším pronájmem. Jsem rád, že mám Smart TV a pronájem set top boxu tak nevyužívám. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 7. srpna7. srp Autor @Technikus no přesně, zařízení je v pořádku , technický problém není , pokud Vás to obtěžuje (ano je to voser), objednejte nové zařízení, za vyšší měsíční pronájem Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno 7. srpna7. srp To je ale blbost, stejně jako ten "problém". Když chceš aby ti stb pořád svítil tak ho nevypínej a hotovo. A jestli to je prý nějaká technická chyba stb tak ti mají dát jiný, ale stejný typ. Já mám taky VT3 box a vše šlape. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 7. srpna7. srp @Simca Reset se u Vašeho už zkoušel?Ta výměna za nový kus jde dobrým směrem, lepší než upgrade boxu za vyšší řadu. Tam se ta nepovedená aktualizace však nenainstaluje? Lze v nastavení aut. aktualizace vypnout? Nebo ji Vodafone stáhlo z oběhu a nenabízí se aktuálně? Upraveno 7. srpna7. srp uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 7. srpna7. srp Jestli běží v síti, tak se stáhne a nainstaluje. Je možné, že se něco stává při té instalaci a pak to blbne. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. srpna7. srp Já bych spíš čekal, že Vodafone chybnou aktualizaci opraví... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.