Odesláno 13. února13. úno „Díky za podnět, ve stávajících aplikacích pro chytré televize už ale další úpravy nechystáme, protože se připravují nové aplikace.“Citace příspěvku od Ondra - Vodafone (2. 1. 2026): Nekonečné načítání Vodafone TV (strana 3)Takže předpokládám, když odpovídal, že ve stávajících aplikacích pro chytré televize úpravy nechystají, protože se připravují nové. Už nejde jen o námluvy, jak psal @dad18 , Ondra, z Vodafone, sice v jiném komentáři psal, že nic nemůže prozradit, ale zároveň jinde zmínil, že nové úpravy nebudou, protože se chystají nové aplikace. Přeci jen je tu konkurence v tomto segmentu, T-Mobile, O2 a jiné, takže prozrazovat něco nejde. Takže si myslím, že se toho ještě letos dočkáme, jinak by Ondra odpověděl jinak. Teď už asi jen počkat na tiskovou zprávu. Upraveno 13. února13. úno uživatelem bobis Doplnění datumu citace. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno pátek v 08:06 5 dní Nějaké novinky tady? po roce a něco? :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno pátek v 12:40 5 dní To by mohlo vyjít během letošního zbývajícího půl roku? Nebo se letos ještě nedočkáme? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pátek v 12:51 5 dní Centrum péče Stále platí to, co jsem psal v únoru. Pokud bychom měli nové aplikace nebo nějaké větší změny, tak to zde, věřím, zaznamenáte mezi prvními :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Trochu jsem zase sondoval jestli jsou na internetu nějaké nové informace i třeba v sousedních státech,U nás v ČR vyšla už před více jak rokem tisková zpráva že se Vodafone se dohodl se společností 3SS, na přechod na jejich platformu 3Ready, od té doby už ale žádná tisková zpráva, ani oficiální informace od Vodafone nevyšla, pouze tady na fóru se objevily takové neoficiální zmínky o tom že se na něčem pracuje a že stávající aplikace už nebudou příliš aktualizované.V Maďarsku v lednu letošního roku přešel na platformu 3Ready na 400+ tisících set-top boxech maďarský operátor One Hungary, ten již ale nepatří do skupiny Vodafone, takže to je jen taková zajímavost.Německý Vodafone (bývalá síť Unitymedia) má s migracemi historicky největší potíže kvůli obrovskému množství starých kabelových set-top boxů (GigaTV), od dubna přecházejí na novou verzi Vodafone TV, umělá inteligence tvrdí že již běží na platformě od 3SS, ale já jsem o tom nikde žádnou informaci nenašel, možná by o tom něco víc mohl vědět @quadra2030 https://forum.vodafone.de/t5/TV-Apps/Aus-GigaTV-Mobile-wird-Vodafone-TV-das-%C3%A4ndert-sich-in-der-App/td-p/3325341Tady je možné stáhnout německou aplikaci pro Android TV https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.vtv.atv.deA to je bohužel zatím všechno, nic dalšího jsem nevyčmuchal. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 hodinami3 hod Hlavna vyhoda novej Vodafone TV app je, ze konecne sa daju radit kanaly/oblubene podla seba.. a minuly mesiac uz rozbehali aj Airplay 😀 klasika, work in progress..Je to nova platforma, vyzera uplne inak ako predchadzajuca GigaTV app.. a VF DE vymiena do konca roku 400 tisic starych stb (GigaTV.net, Giga Cable box, Horizon) za novy stb GigaTV Home, aspon tak pisali v maili, co rozposielali zakaznikom v maji. Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak snad se dočkáme dříve jak ve Škodovkách 😁 Ne, teď vážně, probíhaly i nějaké live streamy, kde byl zástupce Vodafone a 3SS, z různých trhů už prosakují informace o testování, nemám důvod nevěřit, že to samé neprobíhá u nás v ČR. Zatím jsem nikde neviděl zmínku o tom, co asi zajímá většinu a to je přehrávač v prohlížeči, jen o boxech a appce na Android/GoogleTV. Co se týká všemožných aktualizací a změn, tak nejdříve bylo MS v hokeji, teď MS ve fotbale, to jsou události, kdy se obvykle nikdo v ničem moc nevrtá, aby se něco nerozbilo. Když si zaspekuluji... Jelikož asi pomalu budou rolovat v DE, tak když budu velký optimista, očekával bych , že by něco mohli pustit po dovolených (podzimní kampaň) a když menší optimista, tak vánoční kampaň. Realista si neodvažuji být. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 55 minutami55 min no vleče se to a už mě to taky nebaví, evidentně budu konkurenci ještě chvíli platit měsíc co měsíc 450 korun 🤔a nejdřív stejně budou nový mobilní aplikace, ale to bude pořád původní řešení, co s 3Ready nijak nesouvisí (a aktuální neveřejná testovací verze mi ani nejde zapnout 🙄)tady nic neni 🤫co sem tak zaslech od nejmenovanýho důvěryhodnýho zdroje nějakej pátek dozadu, tak jako první přijde s 3SS novej set-top box na podzim, televizní aplikace snad možná na jaře a přehravač v prohlížeči bude jako úplně poslední až někdy možná za rok, když to pude hodně hladce 🤐 nic neni jistý ani oficiální a já nic neřek 🤐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 12 minutami12 min Nevěřím tomu, že by kvůli nějaké nové aplikaci zas vydávali nějaký nový set-top box. Přes sto tisíc kusů a staré se zas vyhodí?Nevěřím tomu, že letos něco bude. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.