Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrý den, @Ondra - Vodafone jak to vypadá s modernizací sítě na adrese V Domcích 2594, Louny? Na přelomu duben/květen tu probíhali modernizace a to od 31.3 do 4.4 a od 7.4. do 11.4, dle webu je tu dokonce jen 60Mbit upload

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465VF
  • Louny
Odesláno

Jestli jsem to správně pochopil, tak 60Mbit upload je momentálně dostupný na všech adresách kde ještě nebyla dokončena modernizace, i přesto že tam třeba v minulosti byl dostupný i 100 Mbit.

Protože tarif v 1000/100 už už není v nabídce.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@Daniel1 Nejsem Ondra, ale v nejbližších týdnech v plánu není. Bolevec přijde na řadu později, nyní probíhá v jiných čtvrtích.

@Šteklis_07 Zatím proběhla pouze první fáze.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Hovor nejspíše z retenčního a jako milá paní to jo, ale nedomluvili jsme se nakonec :-)

2000/400 Fritz linka nabídnuta za 350,- + modem 120,- "nafurt", ne jen na 12 měsíců. Ale když já ten Fritz modem nezkousnu, jinak bych do toho asi i šel.

1000/200 za 300,- + modem 100,-. Dle současné ceny co mám u 1000/100 by bylo navýšení o 48 %, tak to mi přijde jako nepoměr ceny, abych si polepšil o 100 u uploadu.

Sama paní mi řekla, že za současný net mám fantastickou cenu, což jako mám no, ale tu mi nabídli oni kdysi sami, já nic. Tak to se jim pak samotným špatně nabízí nová lákavá nabídka :-)

Upraveno uživatelem Komár

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Děláš něco jiného mimo hovorů s Vodafone? A já si říkal proč se tam nemůžu dovolat.😀

Jako fakt si takový estét, že Fritze nedáš? T ho máš uprostřed místnosti jako modlitebnu? Já jsem modem zamaskoval nějakou umělou kytkou a je klid. Ale mít Fritze tak se za něj nestydím.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

No už jen to, že máš umělou kytku znamená, že ano, jsem oproti tobě nejspíše estét :-D

Já tam volal někdy minulý týden nebo kdy to bylo (možná už předminulý), protože jsem to zde slíbil, že zavolám a sliby se mají plnit. Jinak věř mi, že to není má kratochvíle volat na infolinky, ale někdy se to tak sejde. A aspoň díky @Technikus a @kautskym a teď i mě víte, za kolik se to nabízí nenovým zákazníkům.

• Premium
  • Super
  • -
  • Praha
Odesláno

@Komár Tzn. 50% sleva, nebo vyšší ? Jinak díky za info.

Za mě tato cena OK, pokud by k tomu byl modem v bridge, tak to beru. Klidně může i škaredý, modem naštěstí nikdy neuvidím 🤣

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

I můj zahradník se divil jak to, že ta kytka v tom tmavém koutě roste a nepoznal, že je umělá, takovou kvalitu dělají na Temu... 😀

Když si zrušil televizi, nebojíš se, že ti tu tvojí super cenu internetu najednou změní? Nějaká cena napořád přece neexistuje, takových jsem už měl hodně a jednou za čas jí z "technických" důvodů změní.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

@r2d2Ano, 50 % dle ceníkovky.

Rychlost

Ceník

Nabídka

2000/400

699

350

1000/200

599

300

@dad18 Tak pozor na svého zahradníka, protože vrahem je zahradník.

Nebojím, když zruší slevu a změní ceny, tak budu hledat jinde.

• Premium
  • Super
  • -
  • Praha
Odesláno

@Komár

V 16. 5. 2025 v 21:28, kautskym napsal:

Bacha na vyúčtování kamarádovi přišlo dnes ve faktuře povinný převod z 1000/100 na 1000/200

Screenshot_20250516_212632_Samsung Notes.jpg

A jak píši ze přišla informace do zpráv tak tam žádná není

@Technikus tak bacha na cenu

Jen pozor aby se vám toto taky neobjevilo ve vyúčtování

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague