Odesláno 20. května 2020 6 let Ahoj, v nejbližší době se začne dodávat na DOCSIS síti (UPC) "nový" typ modemu. Jeho značení je CBN CH7465VF. Je to ten typ modemu, který se používá už v některých jiných zemích, kde VF poskytuje kabelový internet s technologií DOCSIS resp. EuroDOCSIS. Můžete ho vidět např. v návodu na rychlou instalaci v tomto dokumentu https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/navody/internet/Internet_Telefon_instalacni_navod.pdf Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 20. května 2020 6 let Zrovna dnes mě volali z UPC, že mě příští týden přijdou vyměnit modem, tak tenhle modernější typ bych uvítal. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 20. května 2020 6 let Bude jen k pronájmu, nebo je naděje na prodej? Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 20. května 2020 6 let Umí to "Bridge mode"? Mám vlastní router a nemám zájem mít router za routerem, který mě navíc nevyhovuje... Upraveno 20. května 2020 6 let uživatelem randomofamber 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 20. května 2020 6 let To bude uplne stejny jako compal od Upc kdyz to ma i stejne typove cislo Compal CH7465VF - Vodafon vs.COMPAL CH7465LG - UPC, takze to asi neni ten lepsi co maji v UPC SK Cable+ 500 sLimitem S Základní - brno
Odesláno 20. května 2020 6 let Autor @kotasek psal jsem ED3.0, ten co myslíte je ED3.1, ten přijde až s ostrým startem ED3.1, což by mohlo být letos. @tomus No, tak rychlé to asi nebude. @renca Jak jsem psal jinde. Dokud nebudou exUPC služby plně integrované do VF systémů, nevěřím, že se prodeje znovu rozeběhnou. Poté předpokládám, že se zařízení zase prodávat budou. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 20. května 2020 6 let Vodafone DE dava svoju verziu Compalu uz nejaky ten rok (preto ma priponu VF).. hw je identicky s bielym Compalom (LG) so vsetkymi vyhodami aj nevyhodami, rozdiel je vo firmware GUI - nie je take "omalovankove". Cable+ 1000 - Základní - Bratislava
Odesláno 25. května 2020 6 let Tak dnes mě vyměnili modem a dostal jsem už ten modernější Compal, který zde avizoval Marek-26. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 25. května 2020 6 let @tomusuprav si podpis 🙂 Jinak vypada dobre, bude ladit k memu NASu.. Fibre 500 BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.