Odesláno 12. března12. břez @JTJ A četl jsi poslední 3 příspěvky nad tebou ?? 😵 Upraveno 12. března12. břez uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 13. března13. břez Při zpětném přehrávání pořadu nabídne O2TV po jeho skončení možnosti: pokračovat dalším pořadem nebo přejít do živého vysílání. Nepodařilo se mi obdobnou funkci u Vodafone. Basic Basic+ Cinema Vodafone Station WiFi 5 Olešnice
Odesláno 13. března13. břez Ano, protože takovou funkci VTV nemá a s ohledem na koncepci ani mít nemůže. Je to dost nepraktický 🙁 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. března14. břez Centrum péče @Hara @CableG @JTJ Dostal jsem zprávu, že hledání už by mělo zase běžet. Zkoušel jsem přes webový prohlížeč a fungovalo, tak můžete vyzkoušet. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 14. března14. břez Ano, včera při testování nové verze aplikace pro Apple TV jsem si všimnul, že hledání už zase funguje. Že prohledává zmatená data v EPG je už jiný příběh 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. března14. břez To prostě miluju, když můj dodavatel služby ví líp než já, co vlastně chci. Basic Basic+ Cinema Vodafone Station WiFi 5 Olešnice
Odesláno 15. března15. břez Můžu potvrdit, že hledání opět funguje. Díky. Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice
Odesláno 3. dubna3. dub Klobouk dolů, že takto vypadá oficiální příspěvěk z Facebooku operátora. To takový Netflix a možná i další jdou naopak proti tomu, aby se sdílelo a pouštělo mimo domácnost. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. dubna3. dub A přesně tohle je největší výhoda VTV. Doladit zpětné zhlédnutí (čili aby fungovalo jako jinde) a vyřešit reklamy na Primě, tak je to nejlepší internetová tv (no, teď ještě vyneslo oneplay (smí se to to tady psát?) eso v přístupu k nahrávání, je to dost návykový, to by taky stálo za úvahu). Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 3. dubna3. dub @CableG :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.