August 13, 2025Aug 13 Obchod Play - profil nahoře vpravo - Nastavení - Informace Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
August 13, 2025Aug 13 Diky @marek-81 mne napadlo, ze jsem vlastne nezkusil po upu na android 16 pred cca mesicem vyzkouset zda apka bezi...Takze muzu dat poznatek, ze po prechodu bez problemu.)) - - - CI O-va
October 4, 2025Oct 4 No je to peklo. Jeden den tv funguje "bez problémů" a druhý den nejde zapnout třeba hodinu. Obraz normálně najede a po pár sekundách to hodí chybu VW1863 nebo VW1862... Ale např. prima plus jde, čt 24 nejde... A to je skoro na denním pořádku. Občas omylem zapnu film na primě a pak se mlátím do hlavy, protože samozřejmě nejde přehrát do konce (zásek/auto refresh třeba 15 minut před koncem filmu a opětovné přehrávání jde dát jen od začátku - opět na denním pořádku). Rád sleduji dokumentární pořady, ale Discovery a Animal planet přestaly chodit v běžné tv a přes internet tv zase nejde NAT GEO... Stále nejde vyhledávat pořady dle názvu. Vývoj zřejmě ukončen. Chtěl jsem změnit nabídku na rychlejší internet, ale zároveň snížit nabídku u tv. Zrychlení internetu šlo bez problému, ale změna tarifu u tv nelze... To už ten samý zaměstnanec nedokáže... Ale dozvím se to až po změně tarifu k internetu... OPRAVA: program nejde vyhledávat dle jména Super Super - - Plzeň
October 6, 2025Oct 6 Zdravím. Mám otázku na Vodafone a na majitele Android TV. Přestala mi fungovat apka Vodafone TV na dvou mých TV s Androidem. Na Tizenu, tabletu a mobilu vše OK. Na Android TV pouze točící se kolečko a nic. Veškeré známé možnosti opravy vyzkoušeny. Díky za info Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
October 6, 2025Oct 6 Nebylo vyčerpáno 10ti zařízení? Reset lze udělat v Samoobsluze Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
October 6, 2025Oct 6 @Technikus Díky za připomenutí. Tohle je taky pakárna. Mám to jen na jednom pc a na dvou prohlížečích a jednou za čas to musím v samoobsluze promazávat protože mi to tam píše 10/10 Tak to vymažu a za čas to mám zas skoro plný. A mám tam datumy tři čtyři měsíce starý i když jsem to třeba před týdnem vymazal na nulu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
October 6, 2025Oct 6 před 2 hodinami, Technikus napsal:Nebylo vyčerpáno 10ti zařízení? Reset lze udělat v SamoobsluzeMám 8 z 10. Proč by to nejelo jenom na Android TV? Edited October 6, 2025Oct 6 by Beris Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
October 6, 2025Oct 6 Pozor ono je maximálně 10 zařízení ale pak maximální omezení na různá zařízení. V jednu chvíli je možné Vodafone TV sledovat maximálně na 4 set-top boxech, ve 2 aplikacích na mobilních telefonech, 2 aplikacích na tabletech, 2 aplikacích pro chytré TV (Android TV, Samsung, LG), 2 Apple TV a ve 2 webových prohlížečích. Zároveň platí, že Vodafone TV můžete v jednu chvíli sledovat nejvýše na 6 zařízeních bez ohledu na to, o jaké zařízení se jedná. Jde o společný limit pro všechna podporovaná zařízení a systémy.Pro službu Vodafone TV si můžete pořídit až 10 set-top boxů (u kabelové TV = DVB-C jsou limitem 4 zařízení).Zkopírováno z: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sledovani-televize/?srsltid=AfmBOooNvhENcAdwAZVws7olgxLo4sUuFKMATMLpRFIIb8wEKmaR6vfO Edited October 6, 2025Oct 6 by bobis Oprava Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
October 8, 2025Oct 8 já se snažim, moc se snažim zvyknout si na vtv, ale to vážně nejde 🙄čumim zpětně na čt24, něco tam začne kecat schillerová a jak pořad skončí, najednou mi to začne kecat něco o nějakejch vlcích 🙄to je něco tak nepoužitelnýho, že bych to fakt rozkopal i s tim, kdo něco takovýho vymyslel, sorry jako 🙄a teď ještě abych hledal, na co přesně sem to vlastně koukal - jestli to bylo nějaký studio čt24 s1, zprávy s1 nebo další studio čt24 s1 🙄co vůbec znamená to s1? 🤔 no nic to nemění na tom, že mi vtv úplně vzala chuť něco hledat nebo na něco koukat 🙄 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy