Odesláno 15. července15. čvc Třeba by tomu mohlo pomoci toto. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 15. července15. čvc Tak snad se dočkáme brzy. Upraveno 15. července15. čvc uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno středa v 08:41 2 dny Dobrý den. Mám nový tel Motorola G54 power edition a nelze mi do něj instalovat z Google play app Vodafone tv. Zkouším to od včera a nic. Hlásí mi to, že aplikaci nelze nainstalovat a nvím proč. Telefon se nedávno aktualizoval na android 15. Může to být tím? Díky za info Basic Basic+ - - Brno
Odesláno středa v 12:31 1 den Centrum péče @marek-81 Dobré odpoledne, Android 15 podporovaný určitě je, váš model jsem mezi podporovanými v Obchodě Play našel, tak to by snad neměla být příčina. A co doporučuje přímo Google pod tím odkazem na odstranění potíží? Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 12:38 1 den Zkusit nainstalovat APK verzi a na mobilu povolit instalaci z neznámých zdrojů Vodafone TV (CZ) APK (Android App) - Free Download Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 12:50 1 den @Ondra - Vodafone díky za odpověď.. Google doporučuje všeobecné rady jako restart telefonu nebo zkontrolovat paměť či datum a čas, vše je ale v pořádku. Ostatní app jdou nainstalovat jen ne Vodafone tv ne. .a stále to nejde.před 12 minutami, ost-plus@seznam.cz napsal:Zkusit nainstalovat APK verzi a na mobilu povolit instalaci z neznámých zdrojů Vodafone TV (CZ) APK (Android App) - Free DownloadTohle určitě zkoušet nebudu. Díky. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno středa v 12:53 1 den Nyní jsem si ji odinstaloval ze Samsungu s Android 15 a zase mi jde stáhnout a instalovat z Obchodu Play. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 12:55 1 den Tak vyřešeno. Problém byl v tom, že v Google play jsem stahoval v sekci hry, namísto aplikace. Mají to opravdu přehledný v tom Googlu 🤦🤦 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno středa v 12:58 1 den Zajímavý.Já dám hledat a v horním poli mám Hledat aplikace a hry - tedy hledá napříč vším. Nemáš nějakou starší verzi Obchodu Play? Mám 47.4.31-31 a pak nějakých dalších X čísel buildu Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno středa v 13:01 1 den Upřímně nevím jakou mám verzi. Podle telefonu mám vše aktuální. Jak to zjistit? Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.