Odesláno 22. srpna 2024 1 rok Ale tady vůbec nejde o hardware, to je "systémové" nastavení, pokud chcete připojit vlastní modem, tak vám nuceně "resetují" veškeré služby, ikdyž je to nesmysl a stačilo by "navést" modem jako za dob UPC dle S/N a MAC adresy. - - - - Praha
Odesláno 22. srpna 2024 1 rok 1 hour ago, sodekcz said: chceš tím říct, že kvůli vlastnímu routeru ti musí "přenastavit" kompletní tok dat na tvé přípojce, nebo jsem to špatně pochopil? Urcite nie, iba som reagoval na prispevok, ze DVB-C je nieco ine ako DOCSIS, tak som ten prispevok pochopil ja. Druha vec je, ci VF CZ zamerne nuti zmenit zmluvu (a stratit pripadne vyhody), ak chces vlastne zariadenie.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 23. srpna 2024 1 rok V 22. 8. 2024 v 13:18, retron napsal: Ale tady vůbec nejde o hardware, to je "systémové" nastavení, pokud chcete připojit vlastní modem, tak vám nuceně "resetují" veškeré služby, ikdyž je to nesmysl a stačilo by "navést" modem jako za dob UPC dle S/N a MAC adresy. Přesně tak mi to chtěli navést technici (S/N a MAC adresa), zatímco zákaznické oddělení z jiných pohnutek tvrdí, že to nejde. Nevím, proč víc věřím těm pohodovým týpkům na technickým supportu... Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno 25. září 2024 1 rok V 14. 2. 2023 v 12:16, Návštěvník papousek84 napsal: Compal CH7465 bílý nyní mám jeden volný, po přestěhování (podařilo se mi ho zakoupit plně funkční). možno poslat přes zásilkovnu. Dobrý den, nemáte ještě daný modem k dispozici? Sháhím ho 🙂 Děkuji.
Odesláno 25. září 2024 1 rok @Bombero_uno Použité modemy Compal CH7465 Vodafone už do své sítě znovu nepřipojuje, takže ho nemá smysl shánět, pokud chceš mít vlastní modem musí umět DOCSIS 3.1 a tyhle modemy jsou velmi drahé, takže se nevyplatí je vůbec pořizovat, už se o tom tady napsaly stovky příspěvků. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2024 1 rok před 10 hodinami, Bombero_uno napsal: Dobrý den, nemáte ještě daný modem k dispozici? Sháhím ho 🙂 Děkuji. nemam, uz davno ne. - - - - Praha 8
Odesláno 2. listopadu 2024 1 rok Jak se bude řešit, když uživatel bude mít vlastní modem a bude reklamovat nefunkční připojení. Technik na místě zjistí, že to není chyba na síti Vodafone ale porucha modemu. Co potom? Zaplatí si zákazník marný výjezd technika? Jak to bylo v případě odkoupeného modemu v tomto případě - kdy se chyba ukázala na vlastním zařízení, platil se výjezd? Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 2. listopadu 2024 1 rok Výjezd se neplatil, ale tím důvodem byl fakt, že to zařízení odprodával sám operátor, takže to prostě neúčtoval. Ale když si člověk cokoliv koupí někde sám, reklamuje nefunkčnost služby a chyba není na straně ISP, pak si také veškeré náklady s tím spojené musí hradit sám, vč. výjezdu technika. Stejně, jako je tomu třeba u O2 a DSL, když má někdo svůj DSL-router a problém je v něm, nikoliv u O2, také zaplatí všechno. - - - - -
Odesláno 2. listopadu 2024 1 rok @Ivo2003technik zkontroluje v případě vlastního modemu pouze funkčnost po zásuvku a zbytek je na klientovi Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 2. listopadu 2024 1 rok No to vím, já se spíše ptal kdo to zaplatí. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.