Odesláno 15. září 2024 1 rok Aktuální informace od Vodafone: Chceme všem našim zákazníkům umožnit, aby mohli sledovat povodňovou situaci a být v kontaktu se svými blízkými. Proto k měsíčním tarifům, které ještě nejsou neomezené, přidáváme neomezená data. Čerpat je můžete do čtvrteční půlnoci. Dobíjecím kartám s aktivním datovým balíčkem na stejné období data navyšujeme o 1 GB. Pracujeme na tom, aby aktivace proběhla co nejdříve, nejpozději v pondělí ráno budete moct tato data začít využívat. Přejeme všem hodně sil 🍀 Podobnou akci zavedl dnes i T-Mobile: https://www.root.cz/zpravicky/t-mobile-aktivoval-vsem-zakaznikum-neomezene-hovory-i-data-kvuli-povodnim/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. září 2024 1 rok T-Mobile to dokonce zapnul neomezeně i předplaceným kartám a také virtuálům. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 16. září 2024 1 rok Ano, dostal jsem neomezena data do 19.9. a trochu mne to pobavilo. Mam totiz neomezena data v tarifu. Skoda, ze je nemuzu nekomu venovat 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. září 2024 1 rok Centrum péče @hombergPěkné dopoledne, zákazníkům jsme SMSky rozeslali plošně (potřebovali jsme zajistit co nejrychlejší řešení), takže je možné, že tuto SMSku mohli obdržet i zákazníci, kteří už neomezená data mají. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 16. září 2024 1 rok @Veronika - VodafoneMně žádná SMS nepřišla. 🙂 Btw. jsou neomezená data i pro ONeNet zákazníky? Upraveno 16. září 2024 1 rok uživatelem paffko Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Odesláno 16. září 2024 1 rok Myslím si, že obdržení SMS není podmínkou pro tuto vyjimečnou proaktivní akci operátorů. Platí to zřejmě plošně, snad bez výjimek. Vodafone příspěvek tady Upraveno 16. září 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 16. září 2024 1 rok Ahoj. Já mám prdlajs. A to mám dvě čísla od Vodafone a jedno od T-Mobile. Ale nepíši to z důvodu že bych ta data potřeboval ale proto, že mi poslal Vodafone SMS a nic. Basic Red Maxi Základní - Teplice
Odesláno 16. září 2024 1 rok Je potřeba si uvědomit, pro koho je to primárně určeno. Nicméně i bez SMS by to mělo platit pro všechny. Předpokládám, že kdyby se data nebo hovory účtovaly, neměl by být problém s reklamací vyúčtování/kreditu apod. Upraveno 16. září 2024 1 rok uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 16. září 2024 1 rok před 9 minutami, KEMA napsal: Ahoj. Já mám prdlajs. A to mám dvě čísla od Vodafone a jedno od T-Mobile. Ale nepíši to z důvodu že bych ta data potřeboval ale proto, že mi poslal Vodafone SMS a nic. Vodafone - všechny tarify automaticky neomezená data, předplacenky s daty 1GB dat navíc T-mobile - všechna čísla neomezená data i volání (tarify i předplacenky) Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 16. září 2024 1 rok SMS chodí postupně. Mě zatím přišla jen na jedno číslo ze tří. Operátor nemůže odeslat všechny SMS najednou - tím by způsobil totální kolaps sítě - což v této situaci by nebylo dobré, takže SMS chodí postupně. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.