PaegasRobin777 Posted August 1 Share Posted August 1 Nefunguje to je to k ničemu. Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 1 Share Posted August 1 Pořád nerozumím v čem máš konkrétně problém. Do mobilní aplikace jsem se teď zkoušel přihlásit, chtělo to po mně jako vždy otisk prstu a pak zadat přihlašovací heslo, což jinak běžně nechce, tak jsem ho zadal a do aplikace se normálně přihlásil, při dalším přihlášení už to heslo nechtělo a stačil opět otisk prstu. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 1 Share Posted August 1 Zadávat v mobilu přihlašovací heslo, které člověk nikde běžně uložené nemá, to je taky "paráda", hlavně pokud jde o heslo nějaké extra silné. Tak aspoň, že VF to dementní přihlašování spustil právě dneska, kdy má svátek Oskar, to se bude dobře pamatovat tento památný den ... 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaegasRobin777 Posted August 1 Share Posted August 1 Po zadání e-mailu,hesla a ověřovacího kódu to hodí znovu na zadání kolem dokola. Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 1 Share Posted August 1 (edited) Asi máš někde něco jinak. Aplikace na mobilu ani tabletu po mně v tuto chvíli nechce SMS ověření. Na webu ano. Hesla do aplikací, tedy i do Můj Vodafone lze uložit do Google účtu /Správce hesel, editovatelný třeba přes Chrome. Nejen tedy do webového přístupu, ale i do nainstalovaných aplikací. Otázku bezpečnosti už nechám na každém z Vás. Edited August 1 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaegasRobin777 Posted August 1 Share Posted August 1 Prostě kolem dokola. Nejde to. Spoiler Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted August 1 Help center Share Posted August 1 @PaegasRobin777Podle těch screenů jste si už nový způsob přihlášení zřejmě nastavil. Takže by mělo stačit se s novými údaji do aplikace přihlásit. Zkuste ji případně odinstalovat, znovu nainstalujte a přihlaste se pomocí e-mailu a hesla. Pokud byste ještě nový způsob neměl nastavený a v aplikaci se vám to nedařilo, zkuste to přes webový prohlížeč na https://www.vodafone.cz/muj. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 1 Share Posted August 1 Co to nastavení přihlášení e-mailem, nastavení hesla provést přes web? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaegasRobin777 Posted August 1 Share Posted August 1 Přes web to jde,ale přes appku to prostě nejde. Prostě už jsem to 2x přeinstaloval nejde,tak nejde. 1) Zadám e-mail a heslo. 2) Zadám kód u Apple iPhone 13 z SMSky. 3) Naskočí logo překrývajícími výsledek. 4) Zase znovu. Zadejte e-mail. 5) Heslo. 6) Opět Kód.Furt dokola. Quote Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 1 Share Posted August 1 Tak to zatím nech bejt, dneska je první den co to zprovoznili a je možné že tam mají nějakou chybičku, já to vždycky dělám tak, že když něco nefunguje a není to pro mě životně důležité, tak to neřeším počkám několik dní a většinou to pak samo začne fungovat, pro urychlení to můžeš nahlásit přes webový formulář na Vodafone. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts