Adolf.Shitler Posted July 24 Share Posted July 24 Mám tady před sebou SIM Kaktus a u ní je defaultní PIN taky 1234. Ale u předplacené karty to asi není až taková tragédie, jako u paušálu. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted July 24 Share Posted July 24 Tak to jsem ještě neviděl aby u Kaktusu bylo 1234, ale možné je asi vše. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted July 24 Share Posted July 24 Teď se dívám na obal té SIM karty a expirace byla 1. května 2020, takže je možné, že se to týkalo jenom starších karet. U novějších nevím (musel bych leda nějakou rozbalit :D ). Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted July 25 Share Posted July 25 Proč se Můj Vodafone pořád odhlašuje? Procházím jednotlivé volby v Můj Vodafone a musím se 3x přihlásit, protože mě to samo odhlásí. To později ještě budou chodit pořád potvrzovací SMS až se zavede ten dvoufaktor? 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 25 Share Posted July 25 (edited) Aplikace iOS/Android nebo přes web? Na Androidu přes mobilní aplikaci se to zdá funkční, stejně tak přes webový Chrome. Edited July 25 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted July 25 Author Share Posted July 25 před 23 minutami, Ivo2003 napsal: Proč se Můj Vodafone pořád odhlašuje? Procházím jednotlivé volby v Můj Vodafone a musím se 3x přihlásit, protože mě to samo odhlásí. To později ještě budou chodit pořád potvrzovací SMS až se zavede ten dvoufaktor? normárně to funguje.Nic takový se mě neděje na webu na PC. Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted July 25 Share Posted July 25 Firefox na desktopu a EDGE na mobilu 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted July 25 Share Posted July 25 Já si nahodile klikal a vše se načetlo, zobrazilo a nic neodhlašovalo. Dělá to při něčem konkrétním? Nebo ti to dělá při čemkoliv? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted July 25 Share Posted July 25 Třeba byl jsem ve "Služby", poté jsem nahoře kliknul na "Přehled" a skočilo to na login screen. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman06 Posted July 25 Share Posted July 25 Mohu potvrdit , že odhlašování z webu není nové a probíhá už hodně dlouho (používám firefox), zřejmě je dán nějaký bezpečnostní časový limit na aktivity, po čase se "na pozadí" odhlásí a je třeba znovu přihlášení . "Vypeklo" mě to už několikrát, když jsem psal třeba dotaz na infolinku, a po dvou dnech zjistil, že se dotaz vůbec neodeslal, i když se tvářilo že jo 🤷 Quote Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts