CableG Posted August 20 Share Posted August 20 Hele… Nezkoušel jsem 🙂 2 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted August 20 Share Posted August 20 No tvl. To už je skoro na vydání příručky "Jak se přihlásit do Vodafone" 😄 2 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted August 20 Share Posted August 20 před 6 hodinami, CableG napsal: Hele… Nezkoušel jsem 🙂 Hele... Vyzkousejte ! No ale ted vazne, jo todle zabralo, i kdyz vyskoci tohle ↓↓↓ upozorneni... -takze mit u sebe po ruce hesla, mail a telefon a da se to. Takze nyni opet 4x pod kontrolou... Zde(prtscr cele str. 2645x648 -tak nevim jak se s tim vlozenim popere ) jak jsem psal rano videt (sipka) ↓↓↓ kde by se melo zmenit cislo pro 2nd prihlasovani -to jsem zvedav.)) Dekuji VF za zabavu o kterou jste se mne po temer ctvrstoleti postarali abych obslouzil co treba... Pamatujete jak se za dob oskara dala volat podpora kdykoli? jeden byl schopny vec vyresit i o pulnoci. Bajecny pokrok ve sluzbach... Hlavne ze mame AI a TOBiho. Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) @CableGdik za repost prispevku. 😄 @pan Novaku me se to chovalo trosku jinak, ale vysledek byl podobny (jsem administrator uctu, ktery neni napsany na moje jmeno, a ktery nema zadneho jineho administratora). Kdyz jsem dnes mluvil s operatorem, nejdriv mi asi 10 minut tvrdil, ze to nejde, a pak nekde vyhrabal tenhle postup - a hle. Skoro vyreseno. (Stejne nechapu, proc kazda SSO identita musi mit unikatni telefonni cislo. To vymyslel nejaky koumak...) A taky nerozumim tomu, proc je tenhle postup neverejny. Edited August 20 by zajdee 2 1 Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted August 20 Share Posted August 20 Asi je to nějaká novinka, mně propojovali účty tak, že u toho připojovaného nastavili stejný e-mail jako u toho funkčního. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 23 Share Posted August 23 vyšla aktualizace můj vodafone na iOS Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulva Posted August 23 Share Posted August 23 @Ondra - Vodafoneje nějaký zásadní důvod pro to, aby email a pak heslo bylo na odlišné doméně? Dělá to zásadní problém správcům hesel a tedy spíše snižuje bezpečnost... Quote Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 24 Share Posted August 24 @Vulvadá se to obejít, když klikneš dole na: Ještě nemám Přihlášení do Vodafonu. Vytvořit A pak nahoře na: Používáte již Přihlašování e-mailem? Přihlásit Pak už se ti otevře formulář kam můžeš normálně zadat své přihlašovací údaje, které máš uložené v prohlížeči a pokračovat na další krok zadáním kódu z SMS. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted August 24 Share Posted August 24 @Vulvamyslí doménu, na které běží přihlašování - jméno se zadává na webu v doméně vodafone.cz a heslo se už zadává na webu v doméně vodafone.com. Já to ve správci hesel obešel ručním přidáním jména a hesla pro vodafone.com (na vodafone.cz jsem ho měl zadané už od původního vytvoření účtu) a vyplňování hesla mi tak funguje, ale ideální to zrovna moc není, to je pravda. 1 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 24 Share Posted August 24 Já to samozřejmě chápu, taky jsem se s tím potýkal, ale objevil jsem že stačí kliknout na ty dva uvedené odkazy a dostaneš se na formulář kde už můžeš vyplnit jméno i heslo součastně které máš uložené v prohlížeči. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts