Marek-26 Posted August 27 Share Posted August 27 Hele, mě to funguje. Je myšleno takové to vpravo dole, že kliknu na můj účet a tam kliknu vedle čísla služby a přepnu na jiný účet/jiné služby? 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted August 27 Share Posted August 27 @Marek-26ano přesně tak, ale už to zase funguje 😮😄 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted August 27 Help center Share Posted August 27 @Iceman06 @kautskymVypadá to, že šlo o chvilkový problém, vše jsme hlásili a aktuálně mi to už také jde 🙂 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maus Posted August 27 Share Posted August 27 V 26. 8. 2024 v 13:48, Ondra - Vodafone napsal: Ten postup s přidáním dalšího zákaznického účtu ke stávajícímu e-mailovému přihlašování je zcela veřejný a oficiální 🙂 Najdete ho v návodu na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/hesla/zmena-prihlasovani/ (červený bod číslo 2). @VulvaTechnický důvod tam je, protože toto technické řešení (přihlašování e-mailem s 2fázovým ověřením) se používá ve více zemích, kde Vodafone působí. @MausDobré odpoledne, e-mailové adresy, které zákazníci používají pro přihlašování e-mailem, určitě neposkytujeme třetím stranám, aby vás spamovaly. S tím to souviset nebude. Mailová adresa která je pouze na faktury od Vodafone celou dobu zela prázdnotou. Od doby kdy se s ní "ověřuji" je plná sra**k Quote Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone TV Premium Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firevibe24 Posted September 4 Share Posted September 4 rád bych se zeptal - po aktualizaci aplikace Můj Vodafone mně z úvodní obrazovky zmizela položka 'Měření rychlosti. namísto toho se mi zduplikovala dlaždice 'Nabídky Vodafone'. jde o chybu u mně nebo k této úpravě opravdu takto došlo? Díky Quote Super Super Základní, Sport Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted September 5 Share Posted September 5 Tak jsem to chtěl vyzkoušel, ale nebylo mi dopřáno 😄 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted September 5 Help center Share Posted September 5 @Firevibe24Jde o dočasnou úpravu, ale je to tak, měření rychlosti teď v Android verzi není. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jana Posted September 10 Share Posted September 10 Dobrý den, nedávno jsem si chtěla v samoobsluze zaplatit fakturu za telefon, ale systém mě tam nepouštěl, jen mě stále nutil k nějakému dvoufázovému ověření. Sice nerada, ale provedla jsem ho. Brala jsem tuto technickou otravnost za vyřízenou. Tento měsíc jsem šla zaplatit fakturu a začalo to samé. Divila jsem se, že mi to telefon nenechal uložené jako vše ostatní, a zdlouhavě jsem vše vyplnila znovu. Načež mi řekl, že mám již na tento email heslo vytvořené. Zadala jsem ho, ale nic, stále mi chodily kódy na sms a na email, já vše potvrzovala dle instrukcí, stále dokola. Vůbec mě to do samoobsluhy nepustilo, ač mám hesla správně .... nemohu provést vyúčtování, něco, co jindy zabralo 60 - 90 vteřin, dnes zabralo 20 minut a bez výsledku. Bude se toto opakovat každý měsíc? Je to nějaká otravná novinka od vodafone? Quote - - - - Nepolisy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted September 11 Help center Share Posted September 11 @JanaPěkné ráno, přihlášení funguje stejně jako předtím, pouze při prvním přihlášení místo číselných údajů používáte svůj e-mail a heslo a pro příště si můžete zapnout trvalé přihlášení biometrikou. Aplikaci prosím ideálně odinstalujte, telefon vypněte a zapněte proveďte prosím novou instalaci aplikace a následně se přihlaste přímo do aplikace e-mailovou adresou a heslem, které jste si nastavila. Pokud využíváte správce hesel, nezapomeňte si upravit nebo smazat původní přihlašovací údaje, aby se vám nepředvyplňovaly neplatné údaje pro přihlášení. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts