Odesláno 18. února18. úno A pro změnu Speedtest s 380 000 měření - O2 má nejrychlejší 5G síť v Česku Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 18. února18. úno To asi nemělo žádnou metodiku, že ? Ale subjektivně s tím asi můžu souhlasit - alespoň po Praze na O2 mám rychlejší (běžně stovky Mbps) data než dříve u Vodafone (což je příjemné). Ale neřekl bych, že ani jedno o něčem reálně vypovídá. Upraveno 18. února18. úno uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno 18. února18. úno A počítá to i měření, kde není 5G operátora dostupné? 😄 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 1. dubna1. dub On 2/5/2025 at 1:57 PM, bnone said:A do třetice další test Nejlepší mobilní síť v Česku má T-Mobile, uvádí analytici z Opensignal Takže už všichni mají nejlepší síť. Nikdo nepřišel zkrátka 😉Stalo se nekdy ze operator, ktery zadal takove mereni jedne z tech "firem", nebyl nejlepsi? ;)Vsadim se ze nikdy. - - - - Timbuktu
Odesláno 20. července20. čvc tak sem dneska nedobrovolně otestoval kvalitu mobilního internetu od vodafonu a co sem zažil, to sem ještě nikdy nezažil 🤔nevim, jestli je oblast mezi čelákovicema a starou boleslaví považována za kyselou (_._), kde možná nemají ani tekoucí vodu a kanalizaci, tudíž mít tam mobilní internet by byl zbytečnej luxus, ale mobilní aplikace o velikosti 35 MB se mi stahovala něco málo přes čtvrt hodiny 🙄to je tak extrémní extrém, že pro účely mobilního internetu v česku (a možná jenom toho vodafonního) by někdo musel vymyslet nějaký úplně nový slovo, co by dokázalo vystihnout, jak neskutečně katastrofální to je 🤔nestál sem uprostřed lesa, stál sem na ulici někde na vesnici mezi o něco většíma vesnicema, hned vedle byly ty čelákovice, a čekal bych, že se to bude stahovat třeba minutu, možná i dvě, ale přes čtvrt hodiny 35 MB? 😱sem z toho byl tak v šoku, že sem si myslel, že mi už dosloužil telefon, ale doma v praze po vypnutí wifi se ta samá aplikace znova stáhla za pár sekund 🤔sem myslel, že mobilní internet má fungovat tak nějak všude, kde se běžně vyskytujou nějaký lidi, ne jenom v praze 🙄 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 21. července21. čvc Centrum péče @Slamb Tohle spíš vypadá na výjimečnou situaci, protože v oblasti včera k večeru došlo k překopnutí optických tras, které ovlivnilo mimo jiné také naše služby. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 21. července21. čvc Pro ty, kteří mají neomezený internet, doporučuji na různých místech měřit rychlost pomocí aplikace ČTU NetTest, NE Speedtest. A se zapnutou lokalizací a plnou rychlostí!Tato měření se pak zobrazují na mapě ČTU, je třeba zapnout položku Nettest.Moje včerejší měření už tam jsou, dnešní ještě ne.Problém je to, že tam, kde je jen Edge, nic nezměříte, tudíž ta měření tam bohužel ani nejsou. I když simulace pokrytí ukazuje silné 5G 😉V mém okolí je poslední dobou u VF na vesnicích 100-600Mb, ale u nás na sídlišti pořád max 10-20Mb či dokonce Edge. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 21. července21. čvc Já jsem měl v České Třebové mobilní internet většinou E. Podotýkám, že to město má 15 000 obyvatel. Samozřejmě jsem s celou rodinu odešel ke konkurenci. Nesrovnatelně jsem si polepšil. Pevný internet me taky zlobí. Uvidím až vymění modem, mají to v plánu. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 22. července22. čvc V Č. Třebové má:VF 4 BTS na 1-2 frekvencích.TM 5 BTS na 3-4 frekvencích,O2 6 BTS na 4-5 frekvencíchSimulace pokrytí ve městě stejná u všech, v těsném okolí VF nejhorší.Měření je u VF jen jedno 123 Mb, je 400m od BTS. Ostatní jich mají více. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 23. července23. čvc je vlastně nějaký rozdil pro běžného uživatele, kdyz v jednom městě je výhradně třeba 4G pásmo 800Mhz a jinde 2100Mhz? Super Super Základní, Sport Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.