Odesláno 23. července 2025 23. čvc 800+2100 je az trojnasobna kapacita oproti ciste 800.Takze rozdil je tam dost vyznamny. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno pondělí v 12:55 3 dny Dotaz k mereni rychlosti,chtel si overit svuj tarif protoze mi ted nabizi jiny, ale nechapu proc na strankach Vodafone se zobrazi rychlost cca20 coz by asi odpovidalo omezeni toho tarifu, ale na speedtest ve stejnou dobu 180,rychlost.cz asi 130. Na strankach Vodafone se pohybuju vzdy pod 20 Super BezLimitu M ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pondělí v 14:37 3 dny asi záleží na tom, kde přesně testuješ, vyzkoušej různý speedtesty a v rámci nich různý servery 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 20 hodinami20 hod Málo známý trik, jak v tarifech O2 zvýšit rychlost stahování na maximum. Už si na něj posvítil úřad 🤔https://mobilmania.zive.cz/clanky/malo-znamy-tip-jak-u-o2-zvysit-rychlost-stahovani-na-maximum-i-kdyz-mate-tarif-s-rychlostnim-limitem/sc-3-a-1364457/default.aspx Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 20 hodinami20 hod @Slamb Jsi mě o 18 minut předběhl, chtěl jsem taky pro ostatní nasdílet. :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod Tak to je varování pro Vodafone aby si na něj taky ten úřad neposvítil, když zřejmě rychlost mobilních dat na internetových měřácích také neomezují. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 18 hodinami18 hod já mám spíš naopak rychlost omezenou, i když bych ji omezenou mít neměl, ale tak vodafonní 5G, no... 😐 a to sem šel k oknu a to okno sem i otevřel 🤔teď koukám na mapu bts a jestli tam sou aktuální data, tak mám vodafonní vysílač na střeše paneláku přes ulici 🤔 ale podle toho, že tam mají ještě logo nordic telecomu, tak se na to asi úplně spoléhat nedá 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 6 hodinami6 hod Tak my máme u nás ve vsi zatím jen LTE a na neomezeném tarifu rychlost kolem 3,5 Mbps. Většina lidí u nás na Vodafone dost nadává. Paradox je, že stačí popojít za hřbitov do lesa a naskočí 5G, které jede klidně 600 Mbps. Všude kolem je to rychlejší než přímo u nás. U nás se z toho už dělají i vtipy, že Vodafone dal 5G do lesa, aby se veverky mohly dívat na videa pro dospělé. 😂 Každopádně podle síťařů je přislíbené modernizace antén do 4 měsíců, tak uvidíme, kdy se to opravdu projeví. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem bobis Aktualizace: ...modernizace antén... Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod To se veverkám nebude líbit, vzniknou odbory a bude šišková bitva s techniky od Vdf.Využil jsem ty tři měsíce od Vdf s navýšením na max rychlost, ale tam kde se pohybuji po Pze, tak to stejně lítá "jen" cca 30-60 Mb/s, takže těch 10 Mb/s co mám všude dle tarifu stačí.@Slamb A stál jste na špičkách u toho okna? To je důležité :-) Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod 30 - 60, to se neni co divit, že už neni žádnej datově a rychlostně neomezenej tarif 🤔 kromě blacku, kterej je postavenej tak nesmyslně asi schválně, aby si ho nikdo nekupoval 🤔zkusil sem další test v tuhle dobu a je to pořád podobný, ani stání na špičkách nepomohlo 😂 možná se pro vyšší rychlosti musí udělat salto nebo pronýst nějaký zaklínadlo 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.