retron Posted September 1 Share Posted September 1 mají poslat SMS případně mail, když spamují kvůli wifi extendérům, případně posílají newslettery s každou kravinou, tak by jistě zvládli poslat i toto 3 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted September 1 Share Posted September 1 No to je nejspíše záměr aby o tom moc lidí nevědělo. Hodně lidí má nastaveno inkaso a nebo platí přes sipo a možná si změny ani nevšimnou. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted September 1 Share Posted September 1 Je to asi fakt zamer, aby se to lidi dozvedeli az tesne pred zmenou a nemeli tak cas si poradne rozmyslet, co vlastne chteji/potrebuji. Kdyz jsi pod tlakem a v casove tisni, lip se na tebe tlaci a "podepises" i to, co nechces.. Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted September 1 Share Posted September 1 A není to tím, že mají povinnost informovat ve vyúčtování? 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted September 1 Share Posted September 1 Jenom ve vyuctovani? A proc jen tomu, koho se to tyka v radu dnu/tydnu? 1 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 1 Share Posted September 1 vzhledem k tomu, že ta změna se týká hlavně ceny, tak se vyúčtování jeví jako ideální místo pro takový oznámení 🤔 že ho někdo nečte, to je každýho svobodná volba, ale pak se dotyčnej nemá co divit nebo si dokonce stěžovat, že něco neví 🤭 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skippi Posted September 1 Share Posted September 1 Dovolím si přidat citát z mé oblíbené knížky Stopařův průvodce po Galaxii: „Ale ty plány byly vyvěšeny…“ „Vyvěšeny? Musel jsem je nakonec jít hledat do sklepa.“ „Tam je oddělení, kde je vyvěšují.“ „S baterkou.“ „Asi byl zrovna výpadek proudu.“ „A schody zřejmě taky vypadly.“ „Podívejte se, našel jste to oznámení nebo ne?“ „Ale jo, našel. Na dně zamčené registračky, a tu vecpali na zrušený záchod a na dveře dali ceduli Pozor, leopard!.“ 1 11 Quote Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman06 Posted September 2 Share Posted September 2 ..fakt jsem se od srdce zasmál 🤣.... , až do chvíle, než mi došlo, jak moc se to kolikrát podobá realitě 😳 3 Quote Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 5 Share Posted September 5 tak a je to tu, když to nepatří do tohoto vlákna, tak jak všichni říkali že Magenta nebude zdražovat tak je tu opak 😄 https://www.lupa.cz/aktuality/t-mobile-od-listopadu-predela-televizni-tarify-magenta-tv/ budou na ni převáděni všichni povinně 😄 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komár Posted September 5 Share Posted September 5 (edited) V 17. 8. 2024 v 21:08, Pavel m napsal: Zdražíli balíček Sport právě o 70 Kč. Tak hold zdraží i plnou nabídku. Ahaaa, tak proto mi nesedí vyúčtování oproti červenci. To jsou krysy a že nic neřeknou, aspoň já nic nezaznamenal. Taky máte za srpen rozpis takto? Vodafone TV - 105,60 Sport - 220,- / po slevě 110,- V červenci jsem měl za sport 75,- Family - 220,- / po slevě 198,- Cinema - 220,-/ po slevě 198,- Edited September 5 by Komár Quote Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts