Jump to content

Převod na nové tarify Vodafone TV

petr-000
Go to solution Solved by Martin - Vodafone,

Recommended Posts

Základní nabídka Poda za 99 Kč, super cenová nabídka za základní balíček TV. A zdá se, že není ani časově omezená.

Díky za tipy. U mě VF TV po zdražení a vykopnutí spousty jiných programů zvažuju, zda nezrušit úplně.

obrazek.thumb.png.9387287e3f306bc20b39178d3f29a583.png

Edited by paffko
  • Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Je třeba ale upozornit, že za těch 99 Kč nelze přetáčet a nahrávat všechny kanály Primy a Novy kromě CNNPN, za tyto funkce se za Primu i Novu připlácí po 15 Kč, takže plná funkčnost je pak za 129 Kč. Ale lze přikupovat i jednotlivé kanály, třeba Film Europe či Film Europe+ po 15 Kč, Playboy za 25 Kč apod. nebo třeba balíčky Mých 8 za 120Kč, nabídka možnosti kombinací je docela rozsáhlá.

• Like it 1
  • Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV
  • Speedtest

@bnoneŠkoda, že se z toho operátoři neponaučí a dělají to stále dokola. Možná si myslí, že jejich nekorektní chování zákazníci přejdou, ale zákazníci si to moc dobře pamatují. Škoda pro reputaci značky.

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Praha

• 2 weeks later...

Dnes dopoledne mi o pauze v praci volalo tohle cislo. Pani/slecna se predstavila jako Vodafone a ze se se mnou potrebuje domluvit. Vodafone pry chysta nove internetove tarify a nove TV balicky a tak to se mnou chtela resit. Bohuzel jsem se nedokazal identifikovat, pac PIN nenosim v hlave. Inu domluvili jsme se, ze mi zavola odpoledne, az budu doma. Domluvili jsme i presnou hodinu. Jak jsem mohl cekat, ve stanoveny cas, ale ani do vecera uz se nikdo neozval.

Zajimalo by mne tedy, co se ve Vodafonu chysta za zmeny, ze maji potrebu volat zakaznikum domu.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Nebyl to běžný reklamní hovor?  Občas Vodafone volá a nabízí další tarify atd

A teď když se mění TV nabídka tak to jen k tomu zmínila aby hovor působil důležitěji.

Mne takto volají  asi 2x za pololetí a nabízí telefonní tarify.

• Like it 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

@SlambAvšak informace na nové služby se aktuálně dávají odstavcem do faktury. Proč by kvůli nim někdo obvolával zákazníky a na změnu aktivně upozorňoval? 

Budeme moudřejší, až si @hombergvzpomene na admin heslo pro ověření při komunikaci s operátorem a podělí se tu s námi, o co se jednalo. 

Edited by Technikus
  • Like it 1
  • Premium
  • -
  • Základní, Cinema
  • Praha
  • Speedtest