novcze Posted June 9 Share Posted June 9 jojo, jsme specifickej trh a ještě jsme s tím spokojený, takže namísto dobře nastavených množstevních a věrnostních slev to tady operátoři napálí, no pár lidí bude vyhrožovat odchodem, tak jim dáme slevu, aby se mohli plácat po ramenou, jak to dobře udělali a ta většina co nemá čas to sledovat a drbat se s přechody mezi operátory bude cálovat. Jsem takhle odcházel s elektřinou od ČEZu, dokud jsem držel hubu a platil, tak se o dobrou cenu u dlouhodobého zákazníka nezajímali, když jsem začal převod, tak se mohli přetrhnout s nabídkama, ale to už jsem z principu odmítl a přešel jinam a ještě jsem jim řekl, že měli dát lepší cenu dřív, abych nemusel nikam přecházet. 4 Quote Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted June 9 Share Posted June 9 Asi zajdu do Alberta, že když mi nedají slevu, tak začnu chodit do Tesca. Tohle mě neskutečně s.e.r.e tyhle cenotvorby. 4 1 1 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted June 9 Share Posted June 9 před 3 hodinami, retron napsal: https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-mobil-podpultove-ceny-mobilnich-sluzeb-a-pevneho-internetu-usetri-tisice-40474764 Článek nepopisuje nic nového co už by tu nebylo 20 let. Asi nedělní vycpávka. ČTÚ taky kalkuluje ve srovnání s cenou okolo 180 Kč za 1 GB. Kdo to ale reálně platí, když i předplacenky začínají na 70 Kč za GB? Ceny v ČR jsou sice o něco vyšší než ve zbytku Evropy, ale každý stát má jiné náklady na výstavbu a provoz sítí, navíc v tenkrát zaostalěm Česku, kde v době kdy jinde frčelo ADSL se zavádělo teprve ISDN, věřím že ty náklady na výstavbu GSM byly vyšší než jinde. A vyšší ceny už zůstaly navždy, když i tak si zákazníky najdou. 1 1 1 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted June 9 Share Posted June 9 před 5 hodinami, cvancara napsal: Asi zajdu do Alberta, že když mi nedají slevu, tak začnu chodit do Tesca. Tohle mě neskutečně s.e.r.e tyhle cenotvorby. to je přece úplně jiná situace 🤔 za internet a mobilní služby nebo i energie platíš dlouhodobě nějakýmu dodavateli a pokud už nejsi spokojenej, zajistíš si lepší cenu 😮 oproti tomu nákup v tescu nebo albertu je aktuální a v danou chvíli jednorázová záležitost - pokud tě nákup nebo nějaký položky vyjdou v tu danou chvíli levnějc v albertu, pudeš do alberta a neni žádnej důvod se trápit s nějakym vyjednáváním v tescu 😂 4 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 9 Share Posted June 9 tak jsem koukal a o2 už zdražilo docela dost KUKI TV 😄 tak zachvíli budeme bez levných TV 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted June 10 Share Posted June 10 Zdražení bylo jenom 30 Kč někdy v dubnu, předtím se cena několik let držela stejná. Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komár Posted June 10 Share Posted June 10 V 7. 6. 2024 v 18:51, mirek.123 napsal: Každý stávají zákazník má jinou cenu než nový zákazník S tím bohužel nemůžu souhlasit. Už se mi minimálně 2x stalo to, že nový zákazník měl o poznání lepší cenu za služby než já, jako dlouholetý věrný klient. Tedy zase další handrkování na jejich infolince. 2 Quote Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted June 10 Share Posted June 10 Italský operátor Iliad má neomezený tarif za 10 eur a k tomu 200 GB. Tak nevím, kde děláme chybu. Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted June 10 Share Posted June 10 Itálie má úplně jinou rozlohu, počet a hustotu obyvatel. Navíc má mnohem více příjmů z roamingu. Takže srovnávat to úplně nejde. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 10 Share Posted June 10 tak přišlo někomu dnes oznámení ke změně tarifů TV? 🙂 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts