Jump to content

Převod na nové tarify Vodafone TV

petr-000
Go to solution Solved by Martin - Vodafone,

Recommended Posts

Minuly tyden me VF prevedl na novy tarif (byl jsem u UPC poslednich 20 let).

Puvodni tarif: Klasik + Sport + Darwin: 58,- Kc/mesic (sleva natrvalo)

Novy tarif: Zakladni nabidka (bez balicku): cca 150,- Kc/mesic

Dnes jsem jim volal, ze sice o zmene tarifu vim z predposledniho vyuctovani, ale ze jsem predpokladal, ze balicky mi zustanou (navyseni cca 100,- Kc bych asi zkousnul).  Nicmene zadnou "lepsi" nabidku na Sport  mi nedali, tak jsem dal vypoved. UPC se vzdy snazilo dohodnout a vymyslet nejakou nabidku, tady mi prislo, ze nejevi absolutne zadny zajem...

• Basic
  • -
  • Základní
  • CA modul
  • Zlin

@SksmanTo zní jako ceníkovka 220 + 620 Kč. 

@fantozziVidím, že máš v podpisu i nějaké další služby. Tak proč retenční nenašlo nějakou cestu? 

@cvancaraNo, ceníkově bez dalších Vodafone služeb to bylo skutečně 829 Kč. S dalšími službami 531 Kč a já měl roky TV Komplet za 373 Kč. Ty časy jsou však už pryč. 

• Premium
  • -
  • Základní, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
  • Speedtest

Ceníková cena už je docela drsná,  když chcete vše.  Se službami u Vodafonu 220+690 takže 910 Kč,  když máte jen TV 390+690 takže 1080 Kč. Na to , že jim to pořádně funguje jen přes kabel.  Na druhou stranu jsem zjistil, že na Prima+ je spousta filmů co chci vidět a jinde nejsou, takže je možné,  že si dám tu variantu,  kde je.  Nyní u mě hlavní televize T-Mobile a spokojenost.  Teda až na absenci Nova Sport 6.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl

Zase když se ohlédneme více do minulosti, tak nabídka Supreme byla za nějakých 1100Kč a i její nástupce, s méně stanicemi a počtu HD platné době  🙂 Samozřejmě kvalita stanic také kolísá, ale třeba u toho sportu nám díky konkurenčnímu boji ta cena jde stále nahoru a to jsme ještě pořád pod hranicí toho, co je v zahraničí. Trošku se bojím, abychom v přepočtu na diváka na tom zanedávno nebyli podobně či hůře jak v zahraničí. I tak za to provozovatele stanic dají mnohem méně, jak ti v zahraničí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest

V 27. 5. 2024 v 12:35, fantozzi napsal:

Minuly tyden me VF prevedl na novy tarif (byl jsem u UPC poslednich 20 let).

Puvodni tarif: Klasik + Sport + Darwin: 58,- Kc/mesic (sleva natrvalo)

Novy tarif: Zakladni nabidka (bez balicku): cca 150,- Kc/mesic

Dnes jsem jim volal, ze sice o zmene tarifu vim z predposledniho vyuctovani, ale ze jsem predpokladal, ze balicky mi zustanou (navyseni cca 100,- Kc bych asi zkousnul).  Nicmene zadnou "lepsi" nabidku na Sport  mi nedali, tak jsem dal vypoved. UPC se vzdy snazilo dohodnout a vymyslet nejakou nabidku, tady mi prislo, ze nejevi absolutne zadny zajem...

Potvrzuji. Po 15 letech absolutně žádný zájem o dlouholetého zákazníka. Tudíž je čas se s Vodafone rozloučit. Existují výhodnější poskytovatelé.

přišel za mnou včera soused, že mu přišlo info k převodu TV a internetu, jelikož tu jiného poskytovatele nemáme než Vodafone (exUPC) a má TV Klasik  za 120 Kč včetně STB, nově bude mít Vodafone TV+ za 220 Kč včetně STB a internet z Pevný internet 150 Kabel za 250,- bude mít Internet Basic (250) za 299 Kč

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

tak jsem chtěl změnu z komfort+hbo na základní+sport, podle tehdejšího ceníku 150+150 Kč (mám i internet) a koukám teď na nastavení služeb a je tam celkem 322,8 Kč (platba za tarif 320, platba za služby 150, sleva 147,2) jako jak k tomu došli, má to být přesně 300 Kč

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
  • Speedtest