Tube Odesláno 5. března Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) Ja uz jsem jeden prevod vyresil. Ten zustal u VF... A druhy cekam, az ČP doruci pichlavou kaktusi SIM. Dobry je, ze kdyz jsem si vygeneroval v patek OKU kody obou cisel na nulovem tarifu a v pondeli volali z retence a dohodli jsme se na tarifu pro syna s volanim, sms a daty... Tak jsme se shoi ze na EZS mi nic lepsiho nabidnout nemuze. Tak po hovoru mi dosly sms, ze mi resetuji na mou zadost OKU kody na vsech cislech. O coz jsem samozrejme nezadal Upraveno 5. března uživatelem Tube 2 Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 5. března Sdílet Odesláno 5. března Kaktusí sim koupí i v trafice nebo prodejně operátora. Na EZS asi bude kaktus nejlepší, protože náklady od 50 Kč za rok. 1 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 5. března Sdílet Odesláno 5. března Akorát je blbý, že to člověk musí hlídat, aby tam byl dostatečný kredit a nevypršela platnost SIM. Sice se do appky v telefonu dají přidat další čísla od Kaktusu (mimo to jedno hlavní), ale jak se člověk aspoň 1x za měsíc nepřihlásí, tak číslo z appky zmizí a musí se pak zase ručně přidat. Trochu opruz a nulový tarif skutečně za 0 Kč byl určitě lepší. 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 5. března Sdílet Odesláno 5. března No nic, prdim na VF, na tyhle hratky bude/nebude jsem uz stary. Objednal jsem taky Kaktus a prejdu tam. Bohuzel vyuctovani za unor stale nemam, ale dle screenu zde je to asi jasne jak to s mesicni platbou bude. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 5. března Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) Kaktus se dá objednat z jejich stránek za 0, případně ochutnávková Twist karta s 10 Kč kreditem a bonusových 100 po dobití, kde by měla být platnost rok taktéž ze stránek zadara, anebo kdo by chtěl radši tarif M2M Mini za 18/měs. Já zatím vyčkám co přijde, převod je během 3 dnů, ale už teď je jasné, že nám tu někdo nemluvil pravdu. Upraveno 5. března uživatelem retron 2 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 6. března Sdílet Odesláno 6. března @Adolf.ShitlerOčekávám, že budou chodit i SMSky, že se něco blíží a bude potřeba cokoliv udělat. Pokud tak nejde o šuplíkovku, ale je SIM někde vložena, je potřeba to i číst. Asi stejně jako faktury od Vodafone. Nebo je možné si nastavit upomínku do kalendáře. 2 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 6. března Sdílet Odesláno 6. března Neměl i Vodafone podmínku u nulového tarifu, že jednou za pár měsíců musí být na kartě provoz? 2 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1 Odesláno 6. března Sdílet Odesláno 6. března U Kaktusu jsem s "nulovým" tarifem od ledna 2016, když nulový tarif rušilo pro změnu O2 (O2 Zero). Nelituji ani chvilku, Kaktus je skvělý no-nonsense operátor. 1 1 Citovat Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 6. března Sdílet Odesláno 6. března Ano měl. 1x ročně (za 13 měsíců) nějaká útrata. Stačí hovor či sms. Což mám v kalendáři a plním. 1 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 6. března Sdílet Odesláno 6. března @Technikus Bohužel Kaktus všechna upozornění zasílá výhradně přes SMS na dané telefonní číslo, což při použití SIM v nějakých zabezpečovačkách apod. může být problém číst. A když má člověk těch karet třeba 10, tak už je to opruz všechno sledovat. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.