Ivo2003 Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) A v menu Compalu kolonka Uptime ukazuje taky tak? Mě to píše aktivní od 15.2.2024 ale uptime na modemu mám přes 40 dní. Edited February 23 by Ivo2003 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Nejsem teď doma, podívám se až budu. Nicméně jsem proaktivně volal na Vodafone linku a technik prý vidí výpadky delší jak 3minuty, což u mě viděl někdy dřív a toho dne skutečně celý panelák přepojovali venku na nové el. rozvody, co kopalo snad PRE nebo kdo. Ale toho dne a +- času tam nic nevidí. Každopádně zapnul nějaké logování a mám to sledovat, eventuálně se ozvat. Zeptal jsem se ho i na to, co eventuálně výměna Compalu za Station 3.1a říkal, že v mém případě úplně nevidí nutnost to měnit. Edited February 23 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted February 23 Share Posted February 23 Tak funčkní je to tak napůl jako před výpadkem, Přehled připojených zařízení mi stále ukazuje 0/10 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted February 23 Author Share Posted February 23 @retrontak jedině že bys nahlásil výpadek ty 🙂 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 23 Share Posted February 23 Pro ty, kdo nemá set top box to ještě od spuštění Tizenu nezprovoznili. Nebo máte namysli něco jiného? Se set top boxem jsem viděl i kdejaké jiné další zařízení, na kterém byl Vodafone TV. Objevil se Vodafone TV na Tizenu pro Samsung TV, set top box jsem vrátil a od té doby tam žádné zařízení nevidím. Mělo by být řešeno v tiketech 1597642 a 1734535 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted February 23 Share Posted February 23 Před hodinou, Technikus napsal: Nahlédl jsem do detailů o restartu modemu a vidím tohle. Doma v danou chvíli nikdo nebyl, současně ani nemohla vypadnout elektřina, protože žádné jiné spotřebiče např. v kuchyni neztratily čas a já jsem přes samošku taky nemohl nic restartovat, když tam zařízení v tu dobu nebyla vidět. Lze zjistit, co se tou dobou dělalo na Stodůlkách, Velká Ohrada? Nejde např. o vadný samorestartující se router, špatné napájení apod.? Spoiler Je klidně možné, že se jednalo o tzv. soft restart, kdy se modem třeba přelaďoval na jiné frekvence. Nebo CMTS/Vodafone vyvolal nějakou změnu a došlo tak k soft restartu modemu (ale to se v drtivé většině děje v noci). 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted February 23 Share Posted February 23 Jakmile jsem settopbox vrátil, tak přehled připojených zařízení zmizel, CA moduly mám vlastní. Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 23 Share Posted February 23 Tak takhle to funguje už delší dobu, v řádu měsíců. To očividně nebylo ani odstávkou, eventuálně výpadkem samoobsluhy. To se řeší pod těmi tikety 1597642 a 1734535, ale stále beze změn. Kdo nemá set top box, nevidí nic. před 6 hodinami, Ivo2003 napsal: A v menu Compalu kolonka Uptime ukazuje taky tak? Mě to píše aktivní od 15.2.2024 ale uptime na modemu mám přes 40 dní. edit 23.2.2024 14:54 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts