February 20, 20241 yr Je to prostě rozbitý. Tady mám 0/0, ale dosažen limit. 🤔 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
February 20, 20241 yr Author hold přidali přes víkend nové tarify pro podnikatele, a rozbili tím samoobsluhu, a ted je to jako incident s individuální délkou řešení 😄 @Veronika - Vodafoneptám se jako bývalý Vodafoňák na přímo, dokážete zjistit co je tam problém? případně to zaurgovat na CCTS? Protože od doby co jsem odešel pracovat jinam pociťuji , že péče je čím dál menší a chybovost čím dál větší ve firmě Vodafone Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
February 20, 20241 yr Podobné pocity mám do té doby, co UPC bylo koupeno Vodafonem. Že se v tom VF jen plácá, plácá a podpora je mizernější a mizernější. Nějak z toho nedokáže za ty roky vybruslit. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
February 20, 20241 yr Author asi se už něco děje, už se vrátila do samoobsluhy ikona onenumber 😄 Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
February 22, 20241 yr Care Centre Pěkné odpoledne, problém se zobrazováním registrovaných zařízení k Vodafone TV je v řešení, víme o něm, prosíme tedy o strpení. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
February 22, 20241 yr Author Solution @Ondra - Vodafonetady je problém, že se nezobrazují ani modemu u internetu jak k VDSL tak k Kabel internetu Tak mě se již zařízení k internetu a TV v samoobsluze zobrazilo zpátky Edited February 22, 20241 yr by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
February 22, 20241 yr Taky potvrzuji funkčnost. A nikam jsem nic nehlásil. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
February 22, 20241 yr Author Protože to bylo řešení jako celovodafone incident 😊 Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
February 23, 20241 yr Nahlédl jsem do detailů o restartu modemu a vidím tohle. Doma v danou chvíli nikdo nebyl, současně ani nemohla vypadnout elektřina, protože žádné jiné spotřebiče např. v kuchyni neztratily čas a já jsem přes samošku taky nemohl nic restartovat, když tam zařízení v tu dobu nebyla vidět. Lze zjistit, co se tou dobou dělalo na Stodůlkách, Velká Ohrada? Nejde např. o vadný samorestartující se router, špatné napájení apod.? Edited February 23, 20241 yr by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
February 23, 20241 yr Author mohlo se jedna o aktualizaci, routeru, výpadek proudu, atd. @Technikus Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves