Jump to content

Recommended Posts

Ty každodenní noční aktualizace bývaly už i za UPC na Mediaboxech, takže když to dělají i Vodafone boxy tak na tom není nic zvláštního, jenom si myslím že by tam měla být možnost aktualizaci ručně odložit, aby nedocházelo k přerušení televizního vysílání,

pokud tam taková možnost není, tak asi nezbývá než Vodafone otravovat zprávami tak dlouho než tam tu funkci někdo přidá.

• Agree 2
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Co jsem slyšel od technika VF, tak je to vlastnost pro všechny STB v grupě VF. V noci mezi 02-05 dochází k rebootu všech STB, kdy se aktualizují všechny případné změny nebo provádí upgrade FW.

Nelze proto očekávat nějaká změna.

V UPC to snad fungovalo tak, že pokud byl STB zapnutý, tak se reboot neprováděl. Ale to je moje spekulace

• Agree 1
  • Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Já většinou mezi 2-5h spím ( když nepočítám návštěvy WC ) ale chápu, že někdo to má převrácené. Když jsem dělal v pekárně tak se nám střídali ranní, odpolední a noční a jako bonus jednou za 14 dní víkendy. 

To je potom člověk zmatenej jak Goro před Tokiem ( starší znají 🙂 )  

Jsem se probudil v 7 a v létě jsem nevěděl jestli ráno nebo večer😞

Je otázka jestli tohle Vodafone vůbec může ovlivnit, nebo je to dané FW zařízení od výrobce kdy v této době čeká na možnost update, nebo je to restart na dálku. 

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
  • Help center

@Yarda_czHezké ráno, na svém boxu to vidím stejně, ještě se poptám, jestli došlo k nějaké funkční změně a doplním sem informaci.

Tak ještě doplnění - z hlediska funkcí nedošlo ke změnám, aktualizace mírně upravuje vzhled prostředí (jak jste to už popisoval) a na pozadí přináší pár úprav a vylepšení...

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice