Jump to content

Recommended Posts

Mě se to nové menu neustále "kouše" , někam se proklikat znamená nekonečné čekání na odezvu . Za dlouhé roky co mám kabelovku (už od UPC) takový paskvil nepamatuju . Nějaký ten výpadek pochopím , ale nefunkční upgrade je snad hobby novodobých software boys 👺

• Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Pardubice
  • Help center

@kuta.domPěkné dopoledne, v tomto případě nás prosím kontaktujte přes https://tam.je/forum, ať to můžeme řešit s technickou podporou. Případně technickou podporu prosím kontaktujte přímo od zařízení na lince 800 77 00 77 (volba v menu 2).

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha
  • 1 month later...

Upřesním každé ráno ve 4.00 je na dálku udělaný reset a nejde zrušit a pak se musí hledat pořad na který jsem koukal u primy

to nejde vůbec se dostat tam kde jsem přestal sledovat a musí se koukat od znova a nato se mohu ...

Administraci nejde kontaktovat podpora a když se konečně dovolám tak následuje naučená řeč pro vo..a nemám , už na to nervi a přemýšlím po tolika letech odejít jinam 

• Optical 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal 3.0 , VTV set-top box
  • Teplice-Prosetice
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

P.S. Můj dotaz sem zas až tolik nepatří a tím bych chtěl požádat moderátory jestli si nemůžou dát brigádku a trochu to tu zpřehlednit?Např dotazy na nové EPG a rozmazání obrazu po aktualizaci jsou tu ve třech různých vláknech.Co to tu trochu srovnat a pospojovat a promazat?

DOTAZ 

Mám setobox VTV3 koukal jsem do nastavení a u obrazu jsem našel možnost jak se má setobox resp. obraz zachovat když je vysíláno v 4:3 jestli se má roztáhnout,nechat jak to je atd.. Já mám na to dobrou tv, ale šel jsem to nastavit mámě.Po dvou dnech jsem tu možnost tam už nenašel, doma pak už taky ne.A ten dotaz je - Dělá si z nás vodafone testovače a pouští nám tam aktualizace jak se jim chce a hodí?

A poddotaz je jestli ti vývojáři těch "změn" používají doma vodafone služby a třeba ten setobox?Já bych jim ho dal domů bez možnosti používat něco jiného a to by najednou bylo vše vyřešeno, žádné problémy, žádné chyby, žádné blbosti co tam dnes jsou.

Edited by dad18
  • Agree 4
  • Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV 3 box
  • Teplice