Odesláno 21. června 2024 1 rok Autor Nic se od té doby nezměnilo každý den ráno aktulizace nechápu co se tam každý den stahuje a administraci mě zmizela kolonka nahlášení asi to řešení udělal někdo po svém Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice
Odesláno 21. června 2024 1 rok A mimo psaní na forum jsi se ozval na nějaký kontakt níže? - technickou podporu (linka 800 77 00 77 přes volbu v menu 2) - https://tam.je/forum Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 21. června 2024 1 rok Autor Ozval, ale není to do dneška vyřešené Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice
Odesláno 21. června 2024 1 rok Ty každodenní noční aktualizace bývaly už i za UPC na Mediaboxech, takže když to dělají i Vodafone boxy tak na tom není nic zvláštního, jenom si myslím že by tam měla být možnost aktualizaci ručně odložit, aby nedocházelo k přerušení televizního vysílání, pokud tam taková možnost není, tak asi nezbývá než Vodafone otravovat zprávami tak dlouho než tam tu funkci někdo přidá. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. června 2024 1 rok Co jsem slyšel od technika VF, tak je to vlastnost pro všechny STB v grupě VF. V noci mezi 02-05 dochází k rebootu všech STB, kdy se aktualizují všechny případné změny nebo provádí upgrade FW. Nelze proto očekávat nějaká změna. V UPC to snad fungovalo tak, že pokud byl STB zapnutý, tak se reboot neprováděl. Ale to je moje spekulace Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. června 2024 1 rok Já většinou mezi 2-5h spím ( když nepočítám návštěvy WC ) ale chápu, že někdo to má převrácené. Když jsem dělal v pekárně tak se nám střídali ranní, odpolední a noční a jako bonus jednou za 14 dní víkendy. To je potom člověk zmatenej jak Goro před Tokiem ( starší znají 🙂 ) Jsem se probudil v 7 a v létě jsem nevěděl jestli ráno nebo večer😞 Je otázka jestli tohle Vodafone vůbec může ovlivnit, nebo je to dané FW zařízení od výrobce kdy v této době čeká na možnost update, nebo je to restart na dálku. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 26. června 2024 1 rok Zdravím, dnes po spuštění TV boxu najednou jinak graficky provedené menu. Proběhla nějaká větší aktualizace? Výběr na obrazovce je vždy bílý, grafika neprůhledná. Jinak jsem žádné změny nezpozoroval. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 27. června 2024 1 rok Tady je poslední informace z června 2024 k Vodafone TV 3 set-top boxu Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 27. června 2024 1 rok Centrum péče @Yarda_czHezké ráno, na svém boxu to vidím stejně, ještě se poptám, jestli došlo k nějaké funkční změně a doplním sem informaci. Tak ještě doplnění - z hlediska funkcí nedošlo ke změnám, aktualizace mírně upravuje vzhled prostředí (jak jste to už popisoval) a na pozadí přináší pár úprav a vylepšení... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 27. června 2024 1 rok Proč proboha tahle aktualizace vždyť ten starý vzhled byl mnohem hezčí. Tenhle vzhled vypadá jak z 90 let. - - - Compal CH7465, Vodafone TV Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.