Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

royal198
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

před 27 minutami, kautskym napsal:

@Adolf.ShitlerKellnerová vlastní část Lucemburské firmy, která vlastní Skylink 🙂 dle justice

Skupina PPF nevlastní prosím vás Skylink kde jste to vzal prosím vás!!!!!  Jaký prosím vás zadara kdyby to bylo zadarmo tak mají Skylink přece i v nabídce nova sport 6 prosím vás mají pouze pětku!!!! A zdarma tyto kanály má pouze 02 TV proto dali tyto kanály do nejnižší kategorie do bronzová děkuju moc !!!! 

• -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav

@petr-000já už na Vaše komentáře asi nebudu reagovat, jste zbytečně průderný, a takle podle psaní mi příjdete velice arogantní, vše je podle Vás lež, špatně , k Vám už žádný komentář

• Agree 2
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Premium 5G, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

Kdo to nerozumí tak mlčí 😄😄 PPF vlastní pouze televizi 02 TV a ne satelitní operátora Skylink to by se operátorovi 02 TV nelíbilo  že podporuje Skylink to by bylo TýTý 😄😄 a vlastní ještě televizi TV Novu  už to je všechno co týče televizi 

před 4 minutami, kautskym napsal:

@petr-000já už na Vaše komentáře asi nebudu reagovat, jste zbytečně průderný, a takle podle psaní mi příjdete velice arogantní, vše je podle Vás lež, špatně , k Vám už žádný komentář

Nejsem arogantní jen říkám jak to je myslíte že dávám vykřičníky že sem arogantní prosím vás 🙂 

• -
  • -
  • Sport
  • -
  • mladá boleslav

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pozor, kdo si aktivoval telly na zkoušku, v rámci předplatného iDĚS, je nutné balíček zrušit, neruší se automaticky se zrušením předplatného iDĚS

Edited by melmus
  • -
  • Start
  • Základní
  • CA modul
  • Česká republika

Posted (edited)

Mně právě taky volali a to je hodně fér (klobouček). Já jen, pokud tam třeba někdo uvedl nějaké fake číslo nebo tak

Edited by melmus
  • -
  • Start
  • Základní
  • CA modul
  • Česká republika

Předplatné u Telly nejde zrušit ihned?

Využil jsem na zkoušku Voyo, Tmobile TV, sledování TV a u všeho jsem zrušil předplatné minutu po aktivaci zkušebního období a žádný problém.

Kdyby mi do toho volala ještě nějaká agentka a nabízela další služby a levné energie, to nelze považovat za nějakou výhodu.

• Thanks 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Ja mel Telly na 60 dni - akce banky. Na tyhke veci davam virtualni kartu a hned po aktivaci predplatne zruseno. Takze ikdybych zapomel, nemaji si kde co stahnout

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest