petr-000 Posted May 3 Share Posted May 3 před 27 minutami, kautskym napsal: @Adolf.ShitlerKellnerová vlastní část Lucemburské firmy, která vlastní Skylink 🙂 dle justice Skupina PPF nevlastní prosím vás Skylink kde jste to vzal prosím vás!!!!! Jaký prosím vás zadara kdyby to bylo zadarmo tak mají Skylink přece i v nabídce nova sport 6 prosím vás mají pouze pětku!!!! A zdarma tyto kanály má pouze 02 TV proto dali tyto kanály do nejnižší kategorie do bronzová děkuju moc !!!! Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 3 Share Posted May 3 @petr-000já už na Vaše komentáře asi nebudu reagovat, jste zbytečně průderný, a takle podle psaní mi příjdete velice arogantní, vše je podle Vás lež, špatně , k Vám už žádný komentář 2 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted May 3 Share Posted May 3 Kdo to nerozumí tak mlčí 😄😄 PPF vlastní pouze televizi 02 TV a ne satelitní operátora Skylink to by se operátorovi 02 TV nelíbilo že podporuje Skylink to by bylo TýTý 😄😄 a vlastní ještě televizi TV Novu už to je všechno co týče televizi před 4 minutami, kautskym napsal: @petr-000já už na Vaše komentáře asi nebudu reagovat, jste zbytečně průderný, a takle podle psaní mi příjdete velice arogantní, vše je podle Vás lež, špatně , k Vám už žádný komentář Nejsem arogantní jen říkám jak to je myslíte že dávám vykřičníky že sem arogantní prosím vás 🙂 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
melmus Posted May 16 Share Posted May 16 (edited) Pozor, kdo si aktivoval telly na zkoušku, v rámci předplatného iDĚS, je nutné balíček zrušit, neruší se automaticky se zrušením předplatného iDĚS Edited May 16 by melmus Quote - Start Základní CA modul Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted May 16 Share Posted May 16 logicky 😅 ale navíc mi volali, což mi přijde více než fér Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
melmus Posted May 16 Share Posted May 16 (edited) Mně právě taky volali a to je hodně fér (klobouček). Já jen, pokud tam třeba někdo uvedl nějaké fake číslo nebo tak Edited May 16 by melmus Quote - Start Základní CA modul Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 16 Share Posted May 16 Předplatné u Telly nejde zrušit ihned? Využil jsem na zkoušku Voyo, Tmobile TV, sledování TV a u všeho jsem zrušil předplatné minutu po aktivaci zkušebního období a žádný problém. Kdyby mi do toho volala ještě nějaká agentka a nabízela další služby a levné energie, to nelze považovat za nějakou výhodu. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted May 16 Share Posted May 16 U Telly je měsíční výpovědní lhůta. Quote Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted May 16 Share Posted May 16 jasně, že lze zrušit hned, mluvím o tom trialu a běží až do sjednané doby Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 17 Share Posted May 17 Ja mel Telly na 60 dni - akce banky. Na tyhke veci davam virtualni kartu a hned po aktivaci predplatne zruseno. Takze ikdybych zapomel, nemaji si kde co stahnout Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts