Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Před hodinou, petr-000 napsal: Aby zase nebyla taková ochutnávka pro všechny tarify na 14 dní pak šoupnou na tý nové tarify známe Vodafone takhle to udělali i s premiér Sport 1 a 2 PS1,2 jede neustále i na Kompletu Premium Premium ALLinONE Commscope Arris CM3500 Ostrava-Poruba
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Beris: aha tam bude nadále si myslím a nova sport 5 a 6 vám jde na pozici 75 76 - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok před 59 minutami, melmus napsal: Zkuste kvalitnější kabel. Kabely jsem teď měnil. Před tím to nešlo skoro vůbec , teď to už jen občas zakostičkuje. Nicméně myslím , že volných frekvencí s rezervou je tam dost , aby se to eliminovalo úplně. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Mně nejvíc chyb dělalo Óčko Black. Ne tedy, že bych to sledoval, ale hledal jsem příčiny, kabel to vyřešil I když to teda není pásmo 5G. Upraveno 30. dubna 2024 1 rok uživatelem melmus - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Před hodinou, Ivo Mašek napsal: Takže kdo má balík "Komplet" (kde bylo avizováno, že tento nejdražší balíček bude obsahovat úplně všechno), má smůlu ? Přesně tak, zase se snaží vyjebat se zákazníky a kastovat nový sport starý sport a komplet nekomplet. - - - - Praha
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Tak jelikož VF migruje staré tv tarify na nové,tak nevidím důvod dávat jakékoliv nově přidané stanice do starých tv balíčků. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok no anebo dle logiky naopak, když už je migruje, tak nevidím důvod je dát všude, takhle akorát opětovně naštve loajální zákazníky - - - - Praha
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Možná podmínka mezi VF a Novou?Pouze do nových balíčku. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok No nevim , jak to je , ale mam Komfort na CAM a jede mi to, a v samoobsluze zadny stary balicek sport ani neman Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok tady i tisková zpráva https://www.vodafone.cz/televize/televizni-tipy/sport/nova-sport-5-a-6-ve-vodafone-tv/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.