kolík Posted April 29 Share Posted April 29 Vypadá to nadějně.https://www.parabola.cz/forum/topic-106264/ Quote 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr-000 Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) tak Doufejme 🙂 Edited April 29 by petr-000 Quote - - Sport - mladá boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
benassyGT Posted April 29 Share Posted April 29 Zítra se dočkáte:)) Quote Super DSL Premium 5G ALLinONE - Pustějov Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted April 29 Share Posted April 29 V 4. 4. 2024 v 11:54, Ondra - Vodafone napsal: Chápu, že to zejména pro fanoušky F1 a dalších sportů je dlouhé, stále však platí, že jakmile bude jasno, dáme vědět. Proto sem nepíšeme pod každý druhý příspěvek. Ale napíšu to po čase znovu - jednání probíhají a není nic rozhodnuto. Stále tedy platí, že Nova Sport 5 a 6 se mohou v naší nabídce objevit... Pokud se uz tedu neco vi tak by se hodila nejaka info od zasvecenejsich... Nebo se s tim prijde az uz se to bude vedet odjinud? Pro formu by nebylo od veci s tim prijit sem treba jen o hodinu driv nez se to vypusti jinde verejne.... 1 Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
melmus Posted April 29 Share Posted April 29 Je to dobrá zpráva, ale jsem teď zkušebně na měsíc zdarma u O2TV a včerejší hokej na O2TV sport byl milý bonus. Pokud bude fungovat ta vratka 300 od Air, se sportem se k Vodafone nevracím Quote - Start Základní CA modul Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 29 Share Posted April 29 Takhle to nefunguje, nejdříve musí jít tiskovka. A tohle je sice oficiální fórum, ale neslouží pro komunikaci novinek atd. Předpokládám, že prvně to půjde na Sociální média, takže Facebook, Twitter... Pak začne závod novinářů o to, přinést to první či mezi prvními. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
benassyGT Posted April 29 Share Posted April 29 Počkej si na zítřek ti povídám:))) Quote Super DSL Premium 5G ALLinONE - Pustějov Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 29 Share Posted April 29 před 32 minutami, Marek-26 napsal: Takhle to nefunguje, nejdříve musí jít tiskovka. A tohle je sice oficiální fórum, ale neslouží pro komunikaci novinek atd. Předpokládám, že prvně to půjde na Sociální média, takže Facebook, Twitter... Pak začne závod novinářů o to, přinést to první či mezi prvními. Tak co se týče VF a jeho komunikace směrem k zákazníkům ohledně novinek,tak novinky u VF TV jsem věděl dřív z Mediaguru.cz(Lukáš Polák),než z nějakého mejlu,fb stránky atd od VF 1 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted April 29 Share Posted April 29 před 3 hodinami, melmus napsal: Je to dobrá zpráva, ale jsem teď zkušebně na měsíc zdarma u O2TV a včerejší hokej na O2TV sport byl milý bonus. Pokud bude fungovat ta vratka 300 od Air, se sportem se k Vodafone nevracím To je zajímavá nabídka 30 dní zdarma. Jen nechápu proč chtějí ověření bank id nebo občanku. Tmobile pro zkušební nabídku chtěl jen mail a kartu. Ani jméno ho nezajímalo. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
melmus Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) Já tam mám SIMku do zabezpečovačky s paušálem a měl jsem to v mojeO2, stačilo to odkliknout, nic to po mně nechtělo. A bylo k tomu i nějaké Voyo Edited April 29 by melmus Quote - Start Základní CA modul Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts