Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Doporučené odpovědi

Odesláno

Mám hodně drahou a kvalitní TV z dob kdy aplikace začínaly takže je nepoužíván. TV hraje jak víno tak hraju přes stb a jsem rád, když tu čtu jak všichni nadávají na aplikaci přímo v tv.

Jsem víc ta druhá skupina.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno

No, já věkově něco mezi těmi dvěma kategoriemi.

Jako chápu, že leckdo může mít doma funkční starší TV a tak je rád, že set top box nabízí i něco navíc. Pak je naopak zklamán, když třeba nemá certifikaci na onen Netflix.

Na druhou stranu, kolik let tu máme chytré TV? Deset let?

Ale jo, každý máme nějaké priority, požadavky apod. a tak ne každý prahne po Smart TV, novém či dokonce nejnovějším modelu apod.

Avšak to, že není set top box certifikovaný pro Netflix je víceméně srovnatelné s tím, že ten kdo má LG, má už několik měsíců útrum a Vodafone TV si na těch novějších webOS prostě nějakou dobu nepustí.

Takže z toho i vyplývá, že ne vždy nový / novější / nejnovější model je topka, když výrobce potají změní operační systém a ejhle, problém je na světě.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

@Technikus Nezačínej zase s tím Netflixem 😀. Kdo má ty dva starší boxy tak ten ho má a kdo ho nemá a tak moc ho chce tak může přes net, tv, nebo další mutimediální centra.

No a měnit TV po pár letech kvůli nějaké nové vymoženosti se mi fakt nechce.

A hlavně není moje hlavní priorita sedět u tv a klikat netflix, disney, hbo, prima+, oneplay a dalších milion VOD. Nestíhám ani ten základ u VF a balíček sport a to si to ještě musím vše nahrávat abych ušetřil čas.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
26 minutes ago, Technikus said:

To by mě zajímalo, co máte kdo za televize, když někdo v dnešní době má prioritu v tom, mít aplikace třetích stran přímo v set top boxu.

Je fakt, že tu není uveden ani věk, takže těžko od stolu soudit, zda zde píší dvacátnící nebo šedesátníci. Od toho by se dalo leccos odvodit

Taky tomu nerozumím. Navíc tyhle boxy jsou ve všem výrazně horší než nativní aplikace v TV nebo slušný streamer (např. Apple TV, NVIDIA Shield Pro apod.). Když jsem ještě měl Vodafone TV, STB bylo nutné zlo kvůli DVB‑C (protože jsem si nezjistil, že bych mohl mít CA kartu — resp. na lince to nevěděli), ale na nic jiného než Vodafone TV se nikdy nezapnul (a i tak to bylo o nervy).

11 minutes ago, Technikus said:

No, já věkově něco mezi těmi dvěma kategoriemi.

Jako chápu, že leckdo může mít doma funkční starší TV a tak je rád, že set top box nabízí i něco navíc. Pak je naopak zklamán, když třeba nemá certifikaci na onen Netflix.

Na druhou stranu, kolik let tu máme chytré TV? Deset let?

Ale jo, každý máme nějaké priority, požadavky apod. a tak ne každý prahne po Smart TV, novém či dokonce nejnovějším modelu apod.

Avšak to, že není set top box certifikovaný pro Netflix je víceméně srovnatelné s tím, že ten kdo má LG, má už několik měsíců útrum a Vodafone TV si na těch novějších webOS prostě nějakou dobu nepustí.

Takže z toho i vyplývá, že ne vždy nový / novější / nejnovější model je topka, když výrobce potají změní operační systém a ejhle, problém je na světě.

Lepší argument je spíš to, zda tu deset let starou TV (či jakoukoliv — je to hrůza) vůbec připojovat k internetu. 🤣

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Netflix tu zaznívá v největším měřítku, ale ono se můžeme bavit i o Youtube v set top boxech či o dalších aplikacích.

Zřejmě bude největší podíl těch, kdo si pouštějí tyto aplikace přes set top box a to zřejmě proto, že to jejich TV neumí. Nebo je tu i nějaká množina, co mají Smart TV a přesto si kdejaké aplikace radši pustí přes set top box?

Ale moje otázky jsou asi zbytečné, spíš jen tak informativní. Každý jsme zvyklý na něco a tak si každý musí vybrat to, co mu vyhovuje. Přece jenom možností je v dnešní době plno.

Jen pro info, v Alze je 931 položek televizí a když zatrhnu Netflix, zůstane jich k dispozici 882 ks. Takových TV s Youtube však "jen" 783 kusů. Z toho se dá taky leccos odvodit.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

@Technikus Ta množina bude asi docela malá — já například preferuji streamer před TV aplikacemi (ani nemám Smart TV připojenou k internetu, jen k IOT síti bez internetu), ale pochybuji, že takových bude mnoho.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague